Busranur_mnts Syd53 evet altına kısakol zıbın üstüne de takım zıbın giydiriyorum tek kat üşür ben bile atletsiz gezemem
supermommss Bende içine sıfır kol zıbın üstüne uzun kol zıbın gıydirıyorum bazı takımları var o sekılde zorda olmuyor aksine daha derlı toplu oluyor 🤗
Syd53 supermommss bende zor olur diye düşünmüştüm ama herkes öyle yapıyormuş böyle daha iyi olur bu modeller güzel oluyor
aysgl330633 Syd53 bence üşümez ama alttaki o pijama kesinlikle patikli olanlarını tavsiye ederim öyle daha kullanışlı. Benim oğlum Aralıkta doğmuştu bende böyle zıbın giydirmiştim
Syd53 aysgl330633 yaa evet onu bende sonradan fark ettim alttı düz de değil lastikliymiş sıkar muhtemelen
aysgl330633 Syd53 aynen zaten lastikli hiç hiç olmaz inan doğumdan sonra gelen kıyafetleri ben hep özellikle pijama ve pantolonların paçalarına göre ayırdım hiç giydirmedim oğluma zaten rahat edemeyeceğini bildiğim için
merveyqsqr Syd53 oğlumu böyle takımlarla büyüttüm altına zıbın giydirmedim şuan 6 yaşında atlet zar zor giydiriyorum artık 😅