Syd53 Böyle takım alsam bunun altına tekrar bir zıbın mı giydirmem gerekli eğer öyle olsa 2 zıbın çok zor olur diye düşünüyorum ama diğer türlü de bebek üşür fikri olan var mı ☺️doğumum Eylül ayında olacak
beyzzsenturkkk Syd53 bebeği nasıl alıştırırsan öyle gider üşür diyr kat kat giydirme asıl hastalık soğuk değil sıcaktan gelir
aaa_ Syd53 Bu zaten zıbın, 2 tane zıbına gerek yok bence. Bunun üzerine yelek veya kazak giydirebilirsin ben öyle yapmıştım 💕
sarilale123 Syd53 çok ince olan altlar var onlardan alırsanız 2 kat giydirin. Bebekler ilk zamanlar kendi ısılarını koruyamadıkları için sizden bir kat fazla giydirin diyorlar zaten
beyzzsenturkkk Syd53 ilk 1 ay giydir ama sıcaga cok da alıstırma ocakta doğan kızıma sadece ilk 1 ay kendimden 1 kat fazla giydirdim sonrası yok ve hasta olmaz aksşne sakınılan çok giydirilen çocuklar en ufak soğukta yataga düşer
Syd53 beyzzsenturkkk ilk ayda kundak olacağı için okadsr sıkı giydirmem muhtemelen kundak yapınca sıcak olur zaten
1cey Syd53 yani normal sıfır kol zıbında çıtçıt altta oluyor ya bez bağladığımız yerde , atlet üstüne takım giydiriyorsun ideal yani kalın değil
Busranur_mnts Syd53 evet altına kısakol zıbın üstüne de takım zıbın giydiriyorum tek kat üşür ben bile atletsiz gezemem