HTCARSLN Kizlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman basladiniz hissetmeye ben 15+4 hissetmedim biseyler oluyo ama barsak hareketimi bebekmi nasil ayirt edecez😀ve neye benzio hareket
25agustos HTCARSLN bizde 18 hafta oldu bekliyoruz daha. 20 hafta da duyarsın dedi doktor dur bakalım 😊
Sifauzun_2 HTCARSLN bende 18 hafta gibi hissettim ama bağırsak hareketleri ile arasında çok fark var emin ol anlarsın canım ☺️
Minikaydoganlar HTCARSLN 17 de hissettim bende ilk gaz sandım ama sonra elimi üstüne koyunca elimdede o hareketi hissettim ve ağladım ☺️
Smiley87 HTCARSLN ilk başlarda kasık bölgesinde hissediliyor canım , minik minik pıt pıt kelebek kanat çırpar gibi 😍😍😍 çok güzel bir duygu 😍😍
HTCARSLN Sifauzun_2 cinsiyete gore degsiyormu aceba kiz daha erken erkek gec hisseidliiyor diyorlar sinizinki ne?Ay canm cok sağol bilgi için bağırsak harektleriyle hic ayiramicam saniom😀
Sifauzun_2 HTCARSLN benimde ilk gebeliğim bende öyle sanıyordum ama hissedince arasında dağlar olduğunu anladım 😬 canım benim erkekim olacak inşallah ya senin ?
Fatmaklc66 HTCARSLN elimi koydugum yerden kaciyo rahatsiz oluyo yavrum yavas yavas gobegimin disindan gorebilecegim kadar dolasiyo ordan oraya gecerken nasil heycanlaniyorum allahim🙈 bide yer degistiriken kasigim agrimasa😒
Zeyneb35 Valla bende erken hissettim şuan 28.haftadayim maşallah her zaman oynuyor burdayım diyor bazı tekmeleri de çok acıtıyor 😃 oğlusum olcak kısmetse ilk başlarda hep pıt pıt hissediyordum sonradan gece hareketlerini net hissettim ama en güzel hareketler 22.haftadan sonra oldu :)
AlyaSu HTCARSLN 18 haftada hissettim ve elim karnımda uyuduğum günleri biliyorum şimdi 30 haftalık sertleşti hareketler😊
Mel0s HTCARSLN bole karnin gruldar gbinolur ya gaz gibi onun gbinbisler bend ilk gebeligim 16 haftada falan hissetmistm ama tam olarak ne oldgnu anlayamiodum smd 26 haftaligim suan iyi hissediorum🙏 Send hissedersin sadce sabir bide suanda cik erken
elifff26 20. Haftadan sonra net hissetmeye başladım gaz la karistirilmiyo yani hissedince onu anladım
BuketErkan Ben 19. Hafta da hissettim kasıklarımda seyirme gibi oluyordu genelde yemeklerden sonra oynamaya başlıyor
Gamzeciks HTCARSLN 20. Haftadan önce im-kan-sız 😂😂 20. Haftanın içindeyken ufak ufak hissetmeye başladım. 24 üz şuanda kopuyor içerde. 20 den önce hissettim diyen için üzgünüm gazdır o gaz 😂