Hayal1509 Merhaba, adet gecikmemin bugün 3ncü günü ancak erken gebelik testinde negatif gördüm bu şekilde olup sonrasında pozitif gören oldu mu
cuteregina Hayal1509 implantasyon 12 güne kadar sürüyor yerleşme tamamlanınca beta üretmeye başlar vücut Belki de o süreçtesinizdir iki güne bir tekrarlayın
2Mom_ Hayal1509 ben evet geçmesine rağmen negatifti bi süre daha bekledim olmayınca gdiym de adet söktürücü flan yazsın dedim hatta doktora eminim yok olsa hissederim flan diyordum o da ilaç vermeden sistemde gebe olmadığın çıkması lazım diye yinede beta istemişti ultrasonda flan görünmüyodu hiç bişey kanda düşük değerle öğrenmiştim geç döllenme demişti doktorum
Hayal1509 aslmoms bende de hiç regl belirtisi yok ümitlendim ama negatif görünce insan hayal kırıklığına uğruyor bende de umarım öyle olur
beyzakumsal09 Kızlar benim de son sat 28 Mart ama değerlerim 629 çıktı normal mi acaba bana düşük gibi geldi 😔
nurefa beyzakumsal09 merhaba benimde son adet tarihim 28i ve beta 435 çıktı herkesin farklı oluyor ama normal gibi
battani Benim adetten 2 gün sonra verdiğim kan bile negatifti doktora gitmeden sabah test yaptım negatif adet gecikmesinin 4. Günü beta 8 le öğrendim geç döllenme olmuş
Hayal1509 2Mom_ evet bende şu an bir şey hissetmiyorum olsa dediğin gibi hissederim diye de düşünüyorum, sabah ilk uyandığımda sadece kasık ağrım olup sonra geçiyor ve gün boyu bel ağrısı devam ediyor, eğer bu hafta içi regl olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
ozge_nurr Hayal1509 bende 4. Gün gecikmem de erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla yapmamıştım negatif gördüm bugün 7. Gün gecikmem hala devam ediyor tekrar test yapmadım biraz daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam
ozge_nurr Hayal1509 canım aynı durumdayız şuan inşallah geç döllenmedir ikimizinkide güzel haberler alırız
aysima56 ozge_nurr canım benimde 11 gün gecikti bi teste çıkıyor bi teste çıkmıyor en son 28 nişanda kan verdin 2.0 çıktı gecikmenin 6. Günü 11 . Gün oldu vermedim bi 20 gün geçsin sonra
Hayal1509 ozge_nurr inşallah ikimizde de geç döllenme olmuştur, 2 gün sonra ilk idrarla tekrar test yapmayı düşünüyorum