bbrak tam bir sene hormon ilaçlarla tedavi gördüm letu vs gibi ilk zamanlar diane yazz gibi haplarla adeti düzenlemeye sonra tedavi denemek istendi ama ben d.kontr. Haplarını kullanmadım direk tedaviye geçtik aylarca haplardan bi etki görmedim 59 kilo 167 boy 20 yaş başladım tedaviye sigara alkol kullanıyordum eylülde başladık ve bir sene sonra haziranda hsg çekildim vitaminlere başladım ( d vitamini demir ilacı folik asit magnezyum) bide fonksiyonel fitnessa başladım sadece bir ay hiç kilo vermedim ama hareket kattı bana spor tabii o zamana kadar 74 kiloya ulaşmıştım ve ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum tek yumurta çatladı sol yumurtalıktan %20 bi şansınız var dedi doktor ve çok şükür tuttu kızımız doğacak inşallah bu hafta 40 haftalık oldu birde o Ağustos ayı benim için çok yoğundu hamileliğimi bile eylülde şehir dışında bi nişanda öğrendim alkol alacaktım test yapıp emin olmak istedim ve öyle öğrendim hiç bebişi düşünecek fırsatım olmadı iğne vuruldum ve tüm süreci unuttum gibi birşey oldu