Yademine Kesinlikle solenta pigmenta asla şaşmayın derim. Ama hangi güneş kremini kullanırsanız kullanın geçirgenliği arttırmak için altına mutlaka nemlendirici sürün
Mommi Shylkyc ben sabah yüzümü yıkadıktan sonra silmiyorum nemli nemli sürüyorum sonra kendi kendine emiyor çokta sürüyorum😂
FnurGokcan melek013 la roche kullanıyordum hep ama cilt lekeleri için özel üretilmiş bioderma kullanmaya başladım baya da memnunum akıp gitmiyor makyaj bazı gibi devamlı duruyor suratımda canım
Eyll_kuzu Shylkyc öyle oluyor zaten dışarı çıkmadan bi 15 dk önce kullanın cildinize tamamen temiz ve kurumuş cildine kullanın sert bir kıvamı var daha az da kullanabilirsiniz
Bulutlu Shylkyc dışarı çıkmadan yarım saat 45 dk önce sürüyorum emiyor o zamana kadar. Onu da dene derim 🤗
Zehramom Shylkyc ben süngerle uyguluyorum dedigin gibi beyaz kalıyor 🤣 makyaj yapar gibi sürüyorum iyi oluyor
Shylkyc Zehramom aa buda iyi fikir. Nemli yüze süngerle uygulandığında daha çabuk mu emiyor? Hani şu fondöten süngerleri di mi 🙂
Zehramom Shylkyc evt cnm daha çabuk emiyor yayılmasıda kolay oluyor ben öyle daha rahat uyguluyorum fondotengibi