melek013 kızlar kullanıdığız ve memnun kaldığınız güneş kremi öneriniz varmı? hamilelikte cilt daha hassas oluyor bol bol güneş kremi sür dedi doktorum.
Bumptious melek013 clinic öneririm sarı kapaklı biraz küçük ama az sürüyosun o yüzden baya gidiyor bu yüz için bu arada vücut için daha uygun bişey alabilirsin bence
Bulutlu melek013 "solante pregna" hamilelere özel kesinlikle çok memnunum tavsiye ediyorum. Kızımda kullandım hiç lekelenme bozulma vs. Olmadı. Bu hamileliğimde biraz geç başladım burnumda lekeler oluştu ama kullanmaya başladığımdan beri açıldılar baya..
Shylkyc Bulutlu size bir şey sorabilir miyim? ondan ben de aldım ama küçücüğü bile yüzümü bembeyaz yapıyor. Nasıl kullanıyorsunuz acaba? ☺
Ayazayaz Suheylanuri hayır 4 yıl kullanılamaz kremlerin ömrü 1 yıl açıldıktan sonra ben eşimle beraber kullanıyorum
Eyll_kuzu melek013 solante kullanıyorum ben özelikle pigmenta yı hem leke oluşmasını önlüyor hemde oluşan lekeleri bi bakıma tedavi ediyor fiyatı biraz pahalı ama baya bi kullanılan ürün uzun ömürlü yani
Shylkyc Eyll_kuzu aynısından ben de aldım fakat miniciği bile yüzümü bembeyaz yapıyor. Nasıl kullanıyorsunuz acaba yüz nemliyken falan mı sürülüyor? Cildim resmen yemedi kremi ☺
Deletedmom422 melek013 bu önemli diye başlık açılacak bir konu değil. Ayrıca etiketi de kişisel bakım olmalı.
doruknaz melek013 doktor hamileler için olan solante pregna yi önerdi. onu kullanıyorum. hamilelikten önce leke çıkarıcı etkili olanını kullanıyordum bıraktım zararlı olabilirmiş dediği icin
Mommi Shylkyc ben sabah yüzümü yıkadıktan sonra silmiyorum nemli nemli sürüyorum sonra kendi kendine emiyor çokta sürüyorum😂
Bulutlu Shylkyc dışarı çıkmadan yarım saat 45 dk önce sürüyorum emiyor o zamana kadar. Onu da dene derim 🤗
Zehramom Shylkyc ben süngerle uyguluyorum dedigin gibi beyaz kalıyor 🤣 makyaj yapar gibi sürüyorum iyi oluyor
Eyll_kuzu Shylkyc öyle oluyor zaten dışarı çıkmadan bi 15 dk önce kullanın cildinize tamamen temiz ve kurumuş cildine kullanın sert bir kıvamı var daha az da kullanabilirsiniz