Kızzlaar ikinci kolay olur dedikleri doğruymuuş
Ben 21 ve 22 nisanı evde temizlik yaparak geçirdim kendimi yormadan yavaş yavaş dinlene dinlene temizlik yaptım ama temizlik sonrası adet sansıcı gibi ağrım olmaya başladı son günlerde bu ağrım oluyordu ama kısa süre sonra geçiyordu 22 nisan akşaamı geçmedi ama beni rahatsız eden bir ağrı değildi Kaynanalar geldi yemek yedik çay içtik onlar gitti eşim gececiydi o işe gitti 2buçuk yaşındaki uyuttum sonra pilates topunun üstünde zıplaya zıplaya çamaşır katladım saat 2ydi uyudum sabah 6buçukta tuvalete kalktım ağrım biraz daha çoğalmıştı uyumadım eşim geldi işten hemen uyu zaten birazdan kaldırabilirim dedim o yattı. Saat 8e gelirken ablamı aradım gel oğlumu al biz direkt hastaneye gidelim dedim o gelirken eşimi uyandırdım çünkü 7-8 dk da bir gelmeye başladı sancılar hazırlan derken hava soğuk diyr oğlumu bıraktık hastaneye öyle geçtik 23 nisan olduğu için benim doktorum yoktu direkt doğumhaneye yönlendirdiler açıklığıma bakmak için ebeler bakıncaa direkt aaaa doğum başlıyor diyip beni hazırlamaya başladılar ben 10cm açıklıkla gitmişim gerçekten duyunca çok mutlu oldum sancı çok çekmeden o açıklığa gelmek harikaydı hemen nöbetçi doktor geldi ben çatala yattığımda saat 9du doktor gelince 2 ıkınmamla kızım geldi 9.15 de kızım doğdu. Kızım geldi eşiği gelmedi plesenta yapışıkmış bazen böyle durumlarda karşılaşıyoruz dedi kızım çıkarken kaka yemiş onun midesinden kakasını temizlerken doktor benim plesentayı çıkartmaya çalışıyordu çekiyor gelmiyo elini sokarak temizlemeye başladı oda zorlandı bende aşırı canım yandı plesentayı çekerken sanki bağırsağımı çekiyormuş gibi hissettim çok canım yandı bi 15 dk temizlemek için uğraştı sonra dikişi attı ben çataldan 40 geçe felan kalktım. Eğer bebekle birlikte plesentada çıkmış olsaydı gerçekten mükemmel bir doğum geçirmiş olacaktım ama buna da şükür kızımda bende sağlıklıyız