mrssanne mrssanne nafiye66 eminekyr allyslife Cicegimmmm Cicegimmmm znnnr anonimhesappp @Esma006 @nilruhu  Yine aynı koyulukta çıktı çok garip 
mrssanne anonimhesappp evet silik ama günlerdir aynı şekilde çıkıyor üstlerde diğerlerini de paylaştım bakar mısınız, ne silikleşiyor ne koyulaşıyor
gulteeeenn Cicegimmmm benim adet günüm geldiğinde ovülasyon testim vardı evde onu yapmıştım aynı böyle çıktı koyu çizgi diğer gün de gebelik testi aldım hafif çizgi çıktı şimdi 10 haftalık olduk
hunerg Cicegimmmm bende dpo 10 da sabah ovulasyon testıyle yapmıstım ogrenmıstım 🥰var görünüyor canım
Cicegimmmm hunerg vallahi ben yumurtlama takibi yapamadım bu ay eşim görevdeydi 10 gün eğer ondan öncesi yumurtlama olduysa bilmiyorum dediğim gibi sabah yaptım akşamki koyuluk bir tık gitmişti hamilelerde artıyo bende artmadı
Cicegimmmm hunerg 3 gün var canım testim yok sipariş verdim gelmedi şimdi yine ovulasyon testi yaptım 😂
Cicegimmmm hunerg canım vallahi var mı yok mu bilmiyorum bugün eve giderken gebelik testi slıcam çıktı çıktı çıkmadı tüp bebek için hazırlık yapıyorum
mrmother Cicegimmmm  canım bende 2 mayıs da ovülasyon yaptım bu şekilde oldu 3 mayıs gebelik yaptım silik çıktı bugün adet oldum 😏😢
Cicegimmmm mrmother ay vallahi neye inanacak insan şaşırıyor resmen benimki silikleşti o yüzden ihtimal yok gebe değilim ben kesin cumaya adet olurum