Cicegimmmm Kızlar adet tarihim 8 Mayıs ama içimden geldi ovulasyon yaptım böyle çıktı gebelik olabilir mi?
mrssanne Cicegimmmm anonimhesappp nafiye66 haticeafsar Cicegimmmm Benim de günlerdir bu şekilde çıkıyor sat 17 Nisan Anlam veremiyorum, ne koyulaşıyor ne silikleşiyor  
anonimhesappp Koyu çıkmış neden olmasın. Bende ovulasyon pik olunca test yapıp öğrenmiştim ama 2 gün gecikmem vardı 😂
Cicegimmmm anonimhesappp benim daha var 4 gün olmama tansiyonum düşüp duruyo ordan bi kıllandım aslında 😂😂
Cicegimmmm haticeafsar öyle yapicam vallahi bilmiyorum bugün tüp bebek için karar verdik önümüzdeki ay gidicektik inşallah ona gerek kalmadan Rabbim nasip eder 🙏
nafiye66 mrssanne cnm benimde bat seninle aynı premom uygulamasını indir testleri oraya çek at orda düşük yüksek gösteriyor ona göre de uygula
mrssanne mrssanne nafiye66 eminekyr allyslife Cicegimmmm Cicegimmmm znnnr anonimhesappp @Esma006 @nilruhu  Yine aynı koyulukta çıktı çok garip 
eminekyr Cicegimmmm Arkadaşlar 16 haftalık hamile arkadaşıma yaptırdım hamilelikte böyle çıkıyor buna göre bakın ilk saniyelerde
allyslife Canım en alttaki LH ovulasyon testi, arkadaşımın ricasıyla yapmıştım 4+1 haftalık hamileydim o testte.
znnnr Cicegimmmm inşallah şimdi bu ovü testi sen vakti geldiğinde b hcg testini yapmalısın buna çok takılma