mimaranne tayfuneslihan green clean baby ile yıkadım tavsiye ediyorum ayrıca uni baby dalin baby me vs onlarda kimyasal var mühendisinoğlunun yıldızlar listesinde değiller ama green clean tamamen organik ve yılzdılar listesinde😊
mrsdoruk tayfuneslihan roxy dalan ve duru bunlarda kimyasal yok tercihiniz bu yönde olursa iyi olur. Roxy ile ben 3-4 kıyafetini yıkamıştım cok memnun kaldım
mimaranne tayfuneslihan bim dışında hangi marketlerde var bilmiyorum ama internette satılıyor ve tavsiye ederim😊
mimaranne tayfuneslihan https://instagram.com/moms_babies_outlett?utm_source=ig_profile_share&igshid=tv3ipezhstbl bakın burda da var hatta bu site uygun fiyata Bebek eşyaları satıyor bir arkadaşımın sitesi bakabilirsiniz😍
mrsdoruk tayfuneslihan rica ederim canım muhendisinoglu instagramdan takip edebilirsin araştırmalar yapıyor 😊
Selocan tayfuneslihan duru sabun tozu lavantali olanı kullandım. Sıvı deterjanlarda kimyasal olduğu için tercih etmedim. Sabun tozu bitkisel yağlardan oluşuyor sonic olarak
Denizanne tayfuneslihan ya siz yıkadınız mı kızlar ben erken diye düşünüp yıkamadım henüz. Yıkasam mı yoksa dolabının falan gelmesini mi beklesem 😩😩🧐🧐
tayfuneslihan Denizanne bende yikamdm ya temmuzda hepsini ayarlyp eşyaları alnca yıkayıp utuleyip yerlestrcm inşallh 😌