allyslife Elmas03 oy canımm, sağlıkla geçsin gitsin bu günler, bebeğin sağlıkla büyüsün inşaallahh💖 dinlen, güzel düşün, kötü şeyleri aklına getirme. Doktorlar yapılması gerekeni yapıyorlar zaten, gönlün ferah olsun.
Elmas03 allyslife aynen onlarda sagolsun yardımcı oluyorlar ama ben çok yoruldum kan görmekten cidden bak
allyslife Elmas03 haklısın, insan gördükçe korkuyor ama sakin olmak zorundasın, yapabilecek hiçbir şeyin yok. Doktorlar da görevini yapıyor. Bol bol dua edelim, geçsin gitsin bir an evvel.
Elmas03 allyslife amin insallah Allah’ım kimseyi bu durumdan dolayı hastanelere düşürmesin kimsenin kucağı boş kalmasın kan gördükçe Allah’ım düştü herhalde diyerek korkarak bir can havliğine geliyom ya biliyorum her şeyden önce hayırlısı ama insanoğlu iyi hemen kabul ediyor da kötüyü kabul edemiyor😞😞
elifsn23 Elmas03 canım hiç korkma bebeğin de strese giriyor böyle güzel düşün ki o da rahatlasın kötü şeyleri aklına getirme
Elmas03 elifsn23 çok sagol mesajların için vallaha elimden geldikçe sakin olayım desem de olmuyor ama hayırlısı diyorum ya elimden bisey gelmiyor istemsiz oluyor sinir stres heycan pff hayırlısı beh
Elmas03 elifsn23 inşallah ama bugün kanamam durdu şükür alt tarafımdan bisey koycaklarmis tekrar icerde kalsın tütsün içerde bebeği diye hani dur nasıl anlatsam bilmedim plasenta yerindeymis onda sorun yokmus ama alt içimde alta bir yer varmış ora benim yüzde 10tutuyormus onun için bu allleti koycaklar yüzde beş yarar yüzde beş yaramaz diyor ama zararı yok diyor korkma diyor ve aynı zamanda çocuğun çok iyi durumda diyor kanama da durmus diyor korkulacak biseyin yok en geç perşembe bisey olmazsa çıkarsın hastaneden dedi hakkımda hayırlısı KIZLAR ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN HASTANEYE AMA ARATMASINDA ÇOK ZOR 😞
Elmas03 Pitircikkus Amin inşallah kızlar sizlerden tek bi isteyim var sadece benim için değil kendim için istemiyorum ama bu mesajimi gören dua etsin Allahim kabul etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 😢
elifsn23 Elmas03 iyi şeyler söylemişler çok şükür canım inşallah güzel haberler alacaksın üzme kendini
yigithanleyla Elmas03 canım benim öncelikle geçmiş olsun bebene vaktinde zamanında sag salim kavus insallah seni o kadar iyi anlıyorum ki suan ki hislerini rabbim heveslerimizi kursağımızda bırakmasın 20inci haftada rahim agzi kisaligi ile serklaj atıldı bana bende yatıyorum surekli suyumda biraz fazlaydı en son erken doğum tehlikem var 24teyiz simdi rabbim hepimizede sağ salim yavrularımıza kavusabilmeyi nasip etsin 13 yıl olmadi bizimde lütfen kendini cok sıkma bebeğinle konus surekli duamdasin 🤲
Elmas03 yigithanleyla vallahi buraya ne yazsam boş geliyor biliyonmu bazen kelimeler yetmiyor çok zor bir durum Allah’ım kimseyi düşürmesin hastaneye ama hastanenin yokluğunu da göstermemesin acil bir şey de gözümüzü acile atıyoruz Allah razı olsun doktorlardan başımızdan bir saniye ayrılmıyorlar ellerinden geleni yapıyorlar vallahi iki iğne vurdular eğer erken doğum olursa diye işte ciğerleri gelişmedi ondan dolayı iğne vurmamız lazım dedi bugün bakalım plastik yerleştirecekler alt tarafıma çünkü yüzde onluk tutuyormuş vallahi hepimizin hakkında hayırlısı Allah’ım kimsenin kucağına boş bırakmasın dostumsa da düşmanımsa da Allah’ım sana da sabır versin Allah’ım herkesin hakkında hayırlısını versin ya Rabbim inşallah hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım 🫶🏼🫶🏼
yigithanleyla Elmas03 Aminn canım insallah plasenta değilde sanki senin durumunda bana benziyor rahim ağzına halka takılıyormuş serklaj icin uygun olmayan haftalarda rahim agzi yetmezliği mi var ki acaba
Elmas03 yigithanleyla aynen aynen ayni durumdayiz vallaha bugün yarın silikon takacaklar ayakda durma yat diyor toilette gidince ikinma diyor dikkat etmemiz gerekiyor vallaha kızlar insan oğlunun başına her gün yeni bisey geliyor ve her gün yeni bisey öğreniyoruz vardır her şeyde bir hayır Allahim kucağımızı bos bırakmasında iyisiyle kötüsüyle atlatırız inşallah Allah hepimizin yardimcisi olsun
yigithanleyla Elmas03 Aminn canım insallah benim kısalık 20inci haftada 10mm idi acil serklaj atilabildi sukur.yatican surekli haftada bir ılık banyo sadece tuvalet icin kalkıyorum bide yemek rabbim sıfamızı versin şöyle düşün sukur haftan bebegin kilosu iyi benim 24 hafta daha insallah hepimiz vaktinde sağlıkla kucağımiza alalim 🤲