gizemyldz36 Merhabalar bugğn ilk ultrason kontrolüme girdim ancak sadece 19 mm kese görebildi doktorum. Yolk sac ve embriyo göremedi. Benzer şeyleri yaşayan var mı, kendimi boş gebeliğe hazırlayamıyorum
2023z gizemyldz36 boş gebelik için 25 mm e kadar bekleniyor korkmayın rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin en kısa zamanda
busraa_30 gizemyldz36 bende hazırlayamıyorum kendimi Çok iyi hissetmiyorum kaygı seviyem en üstlerde dünden beri 3 defa doktora gittim kanama da pıhtı şeklinde oluyor düştü düşecek diye öyle bekliyorum
feyzaaltunakyuz gizemyldz36 devlette 6+2 de kese boştu bebek yoktu ve kesem 24mm boş gebelik demişlerdi 1 hafta sonra özele gittim 7+2 hem bebek hem de kalp atışı duyulmuştu çok şükür imkaniniz varsa 10 gün kadar bekleyin ve özele gidin
Niless45 feyzaaltunakyuz merhaba bu süreçte son adet tarihinizle keseniz uyumlu muydu yoksa kese boyutunuz ileri hafta mı görünüyordu
sedaarkann gizemyldz36 Daha çok erken benimde 6 haftalıkken sadece kese vardı bir sonraki gidişiniz de hayırlısıyla kalp atışını duyarsınız inşallah 🥰🤲
gizemyldz36 Hepinize çok teşekkür ederim💐 beklemek çok zor olacak. Chatgpt ve bazı forumlarda yolk sacın görülmesi gerektiğini okudum 🥺 inşallah haftaya görebilirim. Allah kimseye eksikliğini hissettirmesin
adelajda gizemyldz36 8+ 5 te gördük canım benim tüp bebekti 7. Haftada gittim ne kese vardı ne yolk saç 8+5 te gördük bebişi bende senin gibi çok araştırmıştım hiç araştırma minik mucizeni sende görürsün inşallah dualarım seninle 🙏🌸🌸
edak1 gizemyldz36 benimde aynı şekilde oldu şuan 8+4üm yarın randevum var dokuzuncu haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
Xnamee gizemyldz36 5+6 da sadece kese vardı 2 hafta sonraya çağırdı Hatta 3 hafta sonra dedi doktorda ben 2 hafta sonra gidicem 😄
Byn1998 gizemyldz36 bekle 6 haftada gittim doktor okadar çok baktı göremedi en son benim dikkatimle kese ve bebek nokta kadar göründü çok kenardaydı belli belirsiz şimdi 21 hafta olduk şükür
suprizM busrand gördüm 3 gün sonra kanamam basladi kalbi durmuş kurtaj oldum siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
feyzaaltunakyuz Niless45 merhaba son adet tarihimle uyumluydu fakat bebek yoktu içinde yolku da var yok emin değilim demişti boş gebelik e benziyor demişti boş gebelikte sınır 25mm di benim kesem 24mm di o yüzden boş gebelik e daha çok ihtimal vermişti ama ben 1 hafta sonra ozele gittiğimde 7+2 de kalp atışı duyulmuştu şükür ki 🥲🩷
kubracaliskn Merhabalar benimde 6+1de bebek göründü vajinal ultrasonla kalp atışı da dinletti fakat kesem küçükmüş düşebilir hazırlıklı ol dedi doktorum balına böyle bir durum gelen ve kesesi büyüyen var mı? Çok tedirginim