Melike3506 Nst de 60-70 seviyesinde ki sancılar hissedilmiyor mu? Hangi seviyedeki sancılar hissediliyor?
ms_annisko Melike3506 bu kişiden kişiye değişiyor 80 de hissetmiyordum ben de, ebeler falan sordu ağrı hissetmiyor musun diye hissetmiyordum
gizemb0 Melike3506 Valla ben hissediyorum ama ağrı gibi değil de böyle kasılma gibi hissediyorum karnım komple sertleşiyor kasılıyor tuhaf bi ağrısı var ama herkeste aynı etkiyi yaratmaz sonucta acı eşiği herkesin farklıdır
fatos_7610 Melike3506 Melike3506 ilk hamileliğimde nst ye bağlandım doğum sancılarım varmış hissetmiyordum ben 😂 evdeyken hissediyordum ama hastahaneye gittim bağlandım hissetmemeye başladım sonrada doğurdum zaten
Melike3506 ms_annisko bana da hissediyorsun de mi dediler bende hayır dedim hep ondan şaşırdım geçen hafta erken doğum riskinden dolayı durdurmuşlardı 60-70 çıkmıştı nst de yatış verip düşürmüşlerdi seviyesini bugün nst de tekrar 60-70 lerde çıktı doktor yatış vermedi normal dedi anlamadım normali ne doğum sancısı ne
ms_annisko _Medine beni eve gönderdiler bi göndermeyecek gibi oldular 😅 artarsa gel dediler bir şey olmadı. Sonrasında haftam dolduğu için yatış verildi ama arada bir iki hafta vardı
ms_annisko Melike3506 erken haftalarda nasıl önlem alınıyor hiç bilmiyorum :/ 60/70 de az değil aslında bence bir de hissetmezsen artmasını anlamamak da ayrı mesele, doktor bir şey dedi mi peki
_Medine Melike3506 ben 40 a doğru gidiyorum 2 cm açıklıkla geziyorum gelen giden yok bacım bugün gittim doktor gelesu yok senin bebişim dedi Çarşamba tekrar görüşelim dedi nst sancım çıkıyor ama hissetmiyorum Çarşamba ne dicek die düşün düşün içimi yiyor 🥲
beyza0007 Sancı 100 görüp hiç hissetmiyordum ilk hamileliğimde bence su gelmeden sancı hissedilmiyor şimdi ikinciye hamileyim bugün nst ye gittim sancı 69 du ama ben hissetmiyorum çünkü aktif doğum başlamadı doğum başlamadan sancı tam anlamıyla hissedilmiyor
Melike3506 beyza0007 anladım hissetmemem normal yani doktorlar sordu hep hissediyon de mi diye hissetmiyorum dedim hep ondan şaşırdım acaba hissetmem mi gerekiyor diye
Melike3506 ms_annisko geçen hafta düzenli şekilde 60-70 çıkıyordu nst de ben hissetmedim yatış verdiler sancı kesici ilaç ve ciğer geliştirici iğne yaptılar 1 gün serviste kaldım ertesi gün sancılar düşünce taburcu ettiler. Bir daha doğum başlarsa durdurmayız artık doğabilir dedi doktor taburcu ederken geçen hafta 34+5 tim. Bugün 35+5 im yine 60-70 çıktı sancı muayene de etti her şey yolunda dedi
Melike3506 123Azize123 bugün hep 60-70 seviyesinde ilerledi düşmedi hiç kalp atışı da 200 e çıktı hatta cihaz öttü
Melike3506 _Medine hayırlısı olsun inşallah kolay doğumun olur. Bende bu hafta bitiminde bütün tuşlara basmaya başlıcam 😂😂
beyza0007 gizemb0 5 gündür benimde aynı şekilde kasılmalar oluyor bugün kontrole gittim sancılar 60 civarında geldi ama düzensiz 39. Haftaya girdim bakalım bekliyoruz 🥹
gizemb0 Melike3506 Evet normali 20 -30 bandında seyrediyor 60 70 leri gectiğinde ufak hissediyorum karnımın kasıldığını acı gibi değil de tuhaf bi hissiyat oluyor zaten su ana kadar 60-70 leri daha geçmedi