Kızlar merhaba ben bugün rahim filmi seçtim tüm süreci sizlere de anlatmak istiyorum tabi öncelikle Allah kimseyi böyle şeylerle uğraştırmadan direkt anne baba yapsın inşallah. Bugün Hsg çektirecektim ve aşırı korkuyordum neyse üstümü falan değiştiler anestezi li oldum ben 7500 tl uyudum ve uyandım hiçbir şey hatırlamıyorum eşim kapıda bekliyordu 5 dk sürmedi içeride kalman dedi rahim filmi 30 saniyede çekiyorlar 2 dkkada uyandırıyorlar ben uyanınca beni giydirmişlerdi ve ebe kadın peçeteyi ped gibi sarmıştı önüme koymuştu ağrısına gelecek olursak herkesin merak ettiği o konu ağrısı çıktıktan sorna sanki adet olacakmışım gibi kramplar vardı 15 20 falan sürdü çok şiddetli değildi ama benim kanamam oldu adet gibi ped taktım sonrasında peçete dolmuştu bu belki rahmin darlığı ile alakalıdır Bilmiyorum doktora sorduğumda ise normal dedi o kanama sadece anestezi etkisi ile uyku vardı 15 20 dk sonradan sancı da bitti çok şükür iki tüpte açık ama doktor bana 3 hafta ilişki yasak dedi bunu neden bu kadar uzun söyledi Anlamadım sizler ne düşünüyorsunuz