nisanur_klc betuldenk kossam ne fayda😂😂 çok uzaksın İstanbul’dayım afiyet olsun cnm şifa olsun helal hoş olsun😘😘❤️❤️🥰🥰
nisanur_klc mutl bizim evde kocam kaynana bekar kaynım var zıkkım yesinler yaptığım hıc bı şeyi beğenmiyorlar bir vir ediyorlar sebze yemeği yapınca kaynana tavuk koyuyur midem bulanıyor sıkıldım ben yapmıyorum yemek o yapıyor artık banane
betuldenk Deleted33000 12. Hafta 1 kg fazla çıktı eğer ödem falan değilse bir kaç gündür çok su içememiştim 😂
azra01 betuldenk eger cevrenizde varsa yaprak falan dene canım ben gorumcem gilin bahçesinden topladim
betuldenk azra01 valla dediğini bulmam çok zor balım anca pazarlarda çıkınca alıyoruz yaprak biz 🤷🏼♀️
betuldenk Deleted33000 çok rahat bir insanım aman onu yemeyim bunu yemeyim yapmam hiç 😂 bakalım inşallah çok almam 😂 gerçi bunda da var gebelik şekeri riski ilkinde çıktığı için ama bakalım hayırlısı olsun bebiş iyi olsun da😍
Deleted33000 betuldenk ayy en iyisi canım zaten benim bildiğim anne hamileyken neler sever yerse bebek de doğunca onları sever derler ne kadar doğrudur bilmem ama kendimden biliyorum birazda