azra01 betuldenk bağ yaprağı canim onun yeni çıkmışları oluyor büyükler yaprak sarması oluyor küçükleri de biz doğrayıp bulgurla pilav yapiyoruz çok güzel oluyor🤣😍
clementine16 betuldenk valla dün yoldan geldik sabah işe gittik geldik ev harap biz yorgun bugün kremalı makarna, fırında köfte ve domates soğanlı salata ile günü kapatıyoruz o da buzluktan yeto🥹
betuldenk kurkmantosuzmadonna çoook var daha 12 haftalık bebiş 😂 ama yaz geliyor ya dolabı doldurcam diye işte kalanları bitireyim bir an önce 😂
azra01 betuldenk eger cevrenizde varsa yaprak falan dene canım ben gorumcem gilin bahçesinden topladim
betuldenk sumeyye6506 ayyy bu hafta menüm belli ama üşenmezsem haftaya deneyim bende merak ettim çok 🤤
Deleted33000 betuldenk oh oh ye ye sen hamilesin bebişe yarasın et olsun kız doğum sonrası ben veremiyorum kilomu
betuldenk Deleted33000 vallahi merak ediyorum kaç kiloyla doğuma gideceğim😂 ilkinde gebelik şekeri çıkmıştı 0 kilo aldım hamile kaldığım kilo ile doğuma gittim 😂
nisanur_klc betuldenk 22+3 hamileyim adres verin yemeğe gelicem ay dolma şahane bisküvili pasta ıslak olacak müthiş 😋😋