sabirlianne27 kizlar kaset test yapmıştım tek cizgiydi daha sonra tekrar bakayım dedim böyle çıktı sonra tekrar test aldım negatif çıktı ayın 25 inde oldu bunlar adet baya geçti sizce o kuruma çizgisi mi
yldzz01 sabirlianne27 teste 10 dk sonrasinda baktiysaniz boyle sonuc veriyor kuruma cizgisi olarak ama her ihtimale karsi kan verip teyit edebilirsinjz
Rknyktlg sabirlianne27 benimde yaptığımda negatifti sabah bir baktım tekrar teste çizgi oluşmuştu sonra üst üste yaptım iki tane daha onlarda negatifti kaç saat sonra yine cizgi oluşmuştu
sabirlianne27 yldzz01 10 Mart’ta adet olmuştum 54. Günde felanim polikistik var artık sanırım patlamak üzereyim 😂😂
uzumlu_kekim777 sabirlianne27 tekrar test yaptın mı canım yani hayalet gibi yada yalancı gibide durmuyo
sabirlianne27 yldzz01 eşim artık moralimi bozmaya başladı yok deyip duruyor bende bugün tekrar bir test alıp baksam diyorum sizce
selma128 Bugün tekrardan test yap dahada koyulasirsa kan ver pcos olanlarda genelde boyle gosteriyormus☹️
selma128 sabirlianne27 Allah yardimciniz olsun bebişiniz henüz ufak zaten olur Allahin izniyle akışına bırakın uzun sure olmadiysa da doktor kontrolunuze gitmeniz gerekiyor
uzumlu_kekim777 sabirlianne27 inşallah vardır canım istersen bi kan ver Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸