hd_d kurkmantosuzmadonna bende nezmn bi kurabiye yapsam mutlaka nisasta eklerim bence o kiyirlik veriyo bunda yok ya ypinca olmazssa cabuk bayatlarsa diye korkmadim degilll
kurkmantosuzmadonna hd_d ama bazı tariflerde var ya. Biz de hep hangi çeşit yaparsak yapalım nişasta koyarız. Özellikle mısır nişastası.
hd_d kurkmantosuzmadonna ayyy canmmm bunu yapmaya gidiyorum cokkk teşekkür ederim son halini atarimmmm😍😍
ms_annisko hd_d tarife göre yapın bence, ben kendim yapmadım ama yediklerim hep çok güzeldi. Zaten nişasta da yeni nesil tariflerde var ya mesela annem falan da atmazdı nişasta, bence o yüzden yok tarifte yeni bir tarif değil çünkü
hd_d orhismommmmmm kurkmantosuzmadonna Elisa0110 isimi artik ne kdr ciddiye aldiysam aparat bile yaptim kendime hahahaha🤣
orhismommmmmm hd_d Ikı yumurta şu bardagı pudra şekeri bır tane margarın bır çay bardagı zeytin yağ bırtane kabartma tozu aldıgı kadar un Sadece bu kadarmış. Nişasta yokmuş böyle yapsın demiş😁😅
hd_d orhismommmmmm askm annene selam soyle bidahakine mutlaka yapcam ve aradaki farki soyliycem kesinlikle🥹
annekiz6141 hd_d Hıc beceremem kurabıye yapmayı 😂🤣 bırkes yaptım kakaolu ve sade karıştırıp dondurma kasıgıyla çok güzel olmuştu o son yapışım oldu jfjslwla
hd_d annekiz6141 hahaha ay ben mutfakta ugrasmya kurabiye falan yapmaya bayilrmmm😅 Onu bende denedim acayippp pratik oluyo vallahi
annekiz6141 hd_d anam yok benım bu ıkıncı gebelıkte her şeyden tıksındım resmen hıc bişey yapasım gelmiyor dün güya magnolia yapacaktım eve geldım yattım 🤣🤣😂😂😂
hd_d kurkmantosuzmadonna hahahahaha😅 kiz valla bosuna para veriyolar aparatina birebir ayni sekil cikti vallahi jsjsjsjs