hd_d Ya karsima cikti yapayim aksam cayinin yanina dedim ama bildiğim kadarıyla nisasta kurabiyeleri kiyirkiyir yapiyo ama tariflerde nisasta yok yaprken kullaniyomusunuz kullanmasam da kiyir kiyir olurmu yinede birebir tarifemi uyyim napimmmmmm fikir fikir fikirrrr 🧐
hd_d Elisa0110 ay demi bende cok arada kaldm bi iki tarif buldum aslinda nisastali onu mu yapsam buldugum nisastaliyi mi yapsam emin olamadim
Elisa0110 hd_d nişasta girmiyor diye biliyorum kız pudra şekeri konmuyor mu? hamuru çok sert yapmayıp ayarın da pişirirsen kıyır kıyır olur
orhismommmmmm hd_d Ikı yumurta şu bardagı pudra şekeri bır tane margarın bır çay bardagı zeytin yağ bırtane kabartma tozu aldıgı kadar un Sadece bu kadarmış. Nişasta yokmuş böyle yapsın demiş😁😅
hd_d Elisa0110 pudra sekeri var askm normlde kurabiye yapinca nisasta katiyoz ya o kiyir kiyir yapiyo bunada katsam olurmu diye
hd_d Elisa0110 Deleted33000 orhismommmmmm kurkmantosuzmadonna @egeemomms buda son hali kızlarrrr hadi gelin yiyelimmm
hd_d Elisa0110 hahahaha bende sordum hatta cogunlukla yaptigim şeyleri nefis yemek tariflerinden yaorim onda da yazmiyoooo😅😅
hd_d egeemomms ayyy bende durduk yere karsima cikti kalktim yapayim diye cok arada kaldm nasl yapuyokii