tanemm19 minosannecik_2minis bugün erken gebelik testi yapayım diyorum ya varsa onda çıkar belki Silikde olsa
jsjsjeiei Mrb hanımlar dün yazdım kimse cvp vermedi ben 14 marta adet oldum bu güne kadar daha olmadım kan veriyorum çıkmıyor test yaptım çok az silik çıktı gene kan verdim çıkmadı böyle bişey başına gelen varmı lütfen yardımcı olurmusbhz
tanemm19 jsjsjeiei başıma hiç gelmedi canım ama baya olmuş gecikme normalde nasıldır adet düzenin hep gününde olur musun
minosannecik_2minis tanemm19 onda bile olsa ilk idrar olmalı gün içinde aldığımız sıvı miktarı idrarda ki hormonun seyrelmesine neden oluyor varsa bile negatif görünüyor
tanemm19 minosannecik_2minis anladım ben daha öncekilerde gün içinde yaptıgımdada görmüştüm aslında pozitif ama dediğin gibi yarın ilk idrarla yapayım en iyisi
emine136 Benim 11 gün gecikti regli oldum bu gün sadece gecikme hamilelik olsa çıkıyor ztn teste kanda çıkmıyorsa hiç geç döllenme ile kendinizi strese sokmayın çok yakında olursunuz hep umutlanıyoruz teste kanda bile çıkmıyor işte bende aynı
tanemm19 emine136 haklısınız işte insan elinde olmadan böyle strese girebiliyor her seferinde bu sefer çok düşünmicem diyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum bugün erken gebelik testi yapılan bakalım ondada birşey görmezsem bırakıcam kendi haline
emine136 tanemm19 bende çok sıkıldım halbuki gecikme gebelik ten değil bizim sürekli düşünüp stres yapmamızdan kaynaklanıyor teste kanda çıkmadığı halde varmış gibi bi çaba niye ztn olsa çıkardı
tanemm19 emine136 aynen öyle tabiki aslında burada çok okumuştum düşünmeyi stres yapmayı bıraktıktan sonra hamile kalan
jsjsjeiei @tanemm19 hayır önceden de oluyordu ama bu seferki çok geç sürdü 1 ay 4 gündür geçiyor.bugun.alltan bakıldı doktur dedi rahimde kalınlaşma var bebekde olabilir heran adetde olabilirsin dedi