Fkr23 Ay bende düşünüyorum ama hastaneyi aradık çocuk cerrahı bölümünü tavsiye etmiyoruz diyorlar çok küçükmüş
egeemomms Fkr23 ben özelde yaptırmıştım iyiki de yaptırmışım diyorum 1 gün çok ağladı diğer gün toparlamıştı hemen
kisbebisi Fkr23 esim cocuk cerrahindan randevu almis oglum tam 4 aylik, carsamba gunu gidicez ama once tahlil istiyormus duruma gore gun veriyormus. Henuz donemiyor bizimki ama insallah gec kalmamisizdir.
elifd3nuz Fkr23 iki oğlum var 40 lari çıkmadan yaptirdim bir sorun yaşamadık, aksine çok rahat oldu hemen iyileşti
Busra5222 Fkr23 ben iki ya da 3 yaş düşünüyorum ikiz erkek zaten hızlı iyileşiyor kardeşimde görmüştüm
orhismommmmmm egeemomms aşkım haberlerde. 40 ı çıkmadan yaptırmışlar çocuk vefat etmişti sanırım ben ondan dolayı korkuyorum olacağı varsa hep oluyor da bahane işte
orhismommmmmm egeemomms aşkım haberlerde. 40 ı çıkmadan yaptırmışlar çocuk vefat etmişti sanırım ben ondan dolayı korkuyorum olacağı varsa hep oluyor da bahane işte
kisbebisi tahamommy sunnette lokal anestezi mi oluyor genel anestezi mi? Ablamkn oglu büyüktü durmuyor diye ona genel yapildi ablam cok pişmandi. Benim ohlum 4 aylik lokal yapılır degil mi?
lalelola sessizgece Evde mi? Vay, bunun hastanede yapılması gerektiğini sanıyordum. Operasyonun nasıl olduğunu tam bilmiyorum ama hastane doğru yer gibi gelmişti. Ne kadar ödediniz?
tahamommy kisbebisi hastaneye göre değişiyor canım bu, bende pek genel istemiyorum ama devlet hastanelerinde ge el yapılıyor diye duymuştum yine bi sor bence
SuEr_Tu1512 Fkr23 Bende o arada yaptırmayı istiyordum engel oldular, 40ı çıkınca yaptırayım dedim ona da erken dediler, oğlum şuan 6 ay 10 günlük. 10 gün sonraya gün verdiler o zaman yaptırıcam artık