Fkr23 49 günlükken yaptırdım cerrahi dikişli yöntem ile. İşlem 15 dakika sürdü. Gitmeden önce bize bi krem söylediler K kremi işlem öncesinde 1 saatte yarım saat arayla sürüp gittik. Uyuşturucu kremdi. Doktor sonra lokal anestezi yaptı. Burca hiç ağlamadı oğlum. Ardından emzirip uyuttuk ve işlem başladı 15 dakika sürdü. 1 hafta boyunca 1 büyük bez, kargon bardak kullanın dediler. İlk 24 saat uyuşturucu kremi 3 saat arayla kullanınun dediler. Ondan sonra ki 1 hafta dolana kadar da sabah akşam 15 er dakika banyo. Her alt değişiminde bölgeyi ıslatın dediler. Dönüşümlü olarakta her alt değişiminde sarı kantoron ve bephantol derma kullandık. İlk çişte çok fena ağladı için parçalandı resmen. İlk 24 saatte ki çişlerinde çok fena ağlıyorlar. Sonra ki günlerde ağlamalar azalıyor. Üçüncü günden sonra oğlum ağlamayı bırakmıştı. İyi ki de bu kadar erken yaptırdım dedim. Hareketlenmeye başlasaydı çok daha zor olurdu. Bilinçli olmadığı için işedikçe canı yanacağını bilemiyorum o yüzden süreç daha kolay.