yasminaydnx hayat2 bugün gittiğim de doğuma gitmişti randevusu öğleden sonraya vardı gittiğimde kendisiyle görüşeceğim 💙🙏
guzelanne2 yasminaydnx bende bilmeden ilaç kullanmıştım sivaslıyım bu arada herkese git ama perinatoloji bölümüne asla gitmem numunedeki ağlayarak çıkarsın hangi grup kullandığın ilaç
yasminaydnx guzelanne2 duygu durum bozukluğu ve antidepresan ilaçları kullandım canım bende bipolar var benim psikiyatri doktorum numunede ilaclarimi kestiği gün numunede perinatoloji yok üniye git demişti
guzelanne2 yasminaydnx randevuyu kadın doğum oraya alan açıyordu canım sonra bu belirli günler açılıyor randevu saat 8 de hemen girip alman gerekiyor günlerini de bilmek gerekiyor yoksa bulamazsınız
hayat2 guzelanne2 yasminaydnx sadullah bey gitti biraz üslup olarak tersdi ama doktorluğu çok iyiydi keşke gitmeseydi herşeye tek tek bakıyor du
yasminaydnx yineyeniyeni hiç duymadım canım gittiğimde gözüme de hiç çarpmadı Merve Vural onu gördüm Nazan diye bı doktoru gördüm bide erkek bı doktor vardı onu gördüm
semanurkc yasminaydnx Medicana da sultan Şalk var o çok iyi üniversitede gizem aktemur Allah yardımcın olsun ❤️
yineyeniyeni Ben Nazan’a gittim oda çok ters ve sürekli yargılıyor kilolu hamilesin dedi kendimi o an garip hissettim
yasminaydnx ipekbebegim merhaba canım şuan nadir cömert e gidiyorum biraz sessiz bir doktor ama işinde bence iyi birde Tokat’ta inan hocaya gidiyorum 🙏