znnnr mrssanne C çıkmazsa veya idrar dağılırsa bozuk oluyor sende bozukluk yok havuç çatlamaya yardımcı diyorlar havuç ye
znnnr mrssanne bazen yumurta sağlıklı çatlamıyor bazen hiç çatlamıyor çocuk var mıydı sende ilk mi bu
znnnr mrssanne ikinci öyle oluyor bu üçüncü ay deniyorum bence ikinci çocuğa .. ilk çocuk tek korunmasız ilişkide oldu ikinci daha geç oluyor
mrssanne znnnr ben ona çok takılmıyorum geç olması vs diye yani testin bu şekilde olmasına anlam veremedim pek
mrssanne znnnr evet tabii ilk gebeliğimde başka marka da kullandım bu markayı ilk kullanışım. 2 saat önce sıvı alımını sıfırlıyorum, o şekilde yapıyorum
znnnr mrssanne test ler bozuk gözükmüyor bazı kadınlarda yumurtlama uzun sürebiliyor bu ihtimal de var canım benim 25. Gün yumurtlama oldu düşün yani
nilruhu mrssanne testlerin bozuk olacağını sanmıyorum. Bu şekilde olmaz bozuk olsa ama üst üste bu şekilde çıkmasıda bilemedim🤔
elisamommy znnnr İnşallah Canım Ya Evet Geçen Aydan Seni Hatırlıyorum Ben 5 Farklı Marka Testten Pozitif Gördüm Ondan Umutlandım Ama Yoktu
znnnr elisamommy para tuzağı resmen en temizi adeti bekleyeceksin sonra valla test mest almıyorum sonra kese için bekle sonra kalp atışı bekle erken öğrenince de faydası yok