nilruhu Döngümün 13. Günü 1 mayıs koyulaştı ve sonra silindi. Ama aşırı koyu olmadı yaa sanki pik değil gibi geliyor bana. Sizce? 
mrssanne nilruhu nora1233 damla6565 nora1233 elakemal elakemal Merhabalar ben de bu marka testi ilk kez kullanıyorum normalde regl çok düzenlidir 28-29 günde 1 olurum. Sat 17 Nisan ama kaç gündür üst üste bu şekilde çıkıyor hep aynı koyulukta sebebi ne olabilir test mi hatalı acaba
nora1233 1 mayısta 2 kere yapsaydın belki yakalardın bence pik olmuştur gece ve sonrasında çatlamış 🥰
nilruhu nora1233 fırsatım olmadı tekrar yapmaya. Ama sanırım bir kaç gün daha teste devam edeceğim iyice silikleşirse 1 mayıs pik sayacağım🥹
damla6565 nilruhu ben de ovulasyon takip ederek gebe kaldığım için bu testlerden çok iyi anlıyorum pik olunca her iki çizgi çok koyu oluyor 🥲
elakemal nilruhu kuzum benim 25 nisanda böyleydi buna kızlar pik demişti baya baya koyuydu bundan önce yaptıklarım senin ki gibiydi devam et çok az kalmış inşallah 🌸
elakemal mrssanne devam et canım testler bozuk değil bi süre sonra koyulaşacak şuan adetin biteli ne kadar oldu
elakemal mrssanne yazmışsın görmedim adetin biteli 15 günü geçmiş hemen hemen pik olabilir 2 saat önceden sıvı almayı bırak ve her gün aynı saatte yapmaya çalış kuzum
nilruhu mrssanne testlerin bozuk olacağını sanmıyorum. Bu şekilde olmaz bozuk olsa ama üst üste bu şekilde çıkmasıda bilemedim🤔
mrssanne elakemal sıvı alımını kesiyorum, hatta günde 2 kez bile yapıyorum nekoyulaşıyor ne de silikleşiyor, hiç anlamadım.
mrssanne elakemal sürekli aynı renk olması beni şaşırtıyor ne koyulaşıyor ne silikleşiyor günlerdir. O nedenle bozuk mu diye düşündüm. Çok sıvı alıp bir de öyle mi denesem yine aynı çıkarsa bozuktur
znnnr mrssanne C çıkmazsa veya idrar dağılırsa bozuk oluyor sende bozukluk yok havuç çatlamaya yardımcı diyorlar havuç ye