emineuc Hayır bisiklet kullanmakta bir sıkıntı yok başından beri kullanıyorum doktorum da biliyor yalnızca çok dikkat etmek gerek düşme vs durumunda 🌺
cyj ftmgvnn ya şöyle allah korusun kaza yaparsan göbek direksiyona çok yakın olacağı için bebek zarar görmesin diye doktorlar tavsiye etmiyor. Onun dışında bir riski yok
Busranur_mnts lokismommy aslında ni aparat var karna gelen kısmı bacaklara doğru çekiyor hamile emniyet kemeri desen çıkar belkş
eminemirr ftmgvnn 32 haftamdayım son anına kadarda mecbur kullanacağım sabahları oğlumu okula bırakmam gerekiyor
ftmgvnn eminemirr bende çocuğu okula bırakıyorum ama havalar ısınınca yürüyerek bırakmayı düşünüyorum hemde yürüyüş olur
lmf26 35 haftalık oldum hala kullanıyorum. Yalnızca 5. Aydan beri yani karnım hafif çıkmaya başladığından beri hamile emniyet kemeri aparatı takarak kullanıyorum
NilVibe ftmgvnn Hamile olduğumu öğrendiği an eşim arabanın anahtarını alıp sakladı. 6+5 ten sonra kullanmadım. Bir gece eşimin şirket aracını kaçırdım saat sabah 5 buçuk 6 gibi 18. Haftada falandı ertesi gün itiraf ettim bir daha onu da kullanmadım.
gelgulcoskun lokismommy 41+2 yim hala kullanıyorum mecbur😅 hamileler için özel emniyet kemeri aparatı var baya rahat oluyor
kisbebisi ftmgvnn ayy benim biraz uykuya ihtiyacim var sanirim, bebek arabasi belli bi haftaya kadar mi kullaniliyor ya dedim ilk okuduğumda 😅😂😂😂
carolina07 ftmgvnn ben ehliyeti yeni almıştım pratik yapmam lazımdı hamileliğimi öğrenince hiç bulaşmadım eşimin agresif tavırlarını ve trafik stresini çekmiyim diye. Doğumdan sonra başlicam pratik yapmaya