aslmoms ftmgvnn 7. ayda hala biraz biraz kullanıyorum. Ben gerçi motorda kullanıyorum. 🤓😁🤷🏼♀️Lazım olma durumuna göre değişiyor.
ftmgvnn cyj valla iyi kullanmışsınız yine görümceme doktor 28den sonra araba kullanma artık demişti bende çocuğu okula bırakıp geliyorum ve artık 28 oldum acaba herkes için geçerli mi diye sorayım dedim
lokismommy sürekli kullanırım gibi ama şu emniyet kemerinden aşırı rahatsız oluyorum onun için bir çare yok mu acaba ya bayramda 8 9 saat yol gidicem
Busranur_mnts lokismommy aslında ni aparat var karna gelen kısmı bacaklara doğru çekiyor hamile emniyet kemeri desen çıkar belkş
gelgulcoskun lokismommy 41+2 yim hala kullanıyorum mecbur😅 hamileler için özel emniyet kemeri aparatı var baya rahat oluyor
kezbugokce 34 üm hala kullanıyorum ama biraz karnımı kastığını farkettim. Bir de sinirleniyorum falan kullanmamalıyım gibi hissettim dün 😂😂😂
ftmgvnn kezbugokce ay bende çok sinirlenirim kullanırken ama kasılıyorsan ve mecburi değilse bence kullanmamak gerek
cyj ftmgvnn ya şöyle allah korusun kaza yaparsan göbek direksiyona çok yakın olacağı için bebek zarar görmesin diye doktorlar tavsiye etmiyor. Onun dışında bir riski yok