linamom2 Plansizmom aminn tabi öyle.. Kürtaj nasıl oluyor doktor perşembe alalım dedi bayıltıcam dedi sizin nasıl geçti
sedatm linamom2 Sedasyonla uyutuyorlar alıyorlar benim öyle olmuştu vakumlu kürtaj yapıyorlar çok acı çekmemiştim
Plansizmom linamom2 bana öncesinde kasılma için ilaç verdi. 2 saat kadar bekledim sonra anestezi yarım saat sürmemiş. Sonrasında mide bulantım ağrım oldu da 2 gün sürdü
necmiye86 linamom2 başınız sağolsn Rabbim sabrını versin. Kürtaj haftası küçük olduğu için bayıltıkarak yapılıyor acı olmuyor korkmayın. Sonrasında adet ağrısı gibi ama arada kasılma yaşanıyor. Oda içerdeki parça pıhtıyı falan atmak için.
melekmom34 egeemomms canım pihtilasmaya ayriyetten dahilden falan baktrabiliyomuyiz bende Şubat ta kürtaj oldum ikiz gebelik fakat ilk kaybım oldgu icin yapmadılar
egeemomms melekmom34 genetik bölümünden kromozom testi alıyorlar canım ordan bakıyorlar. Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın🤲🏻
melekmom34 egeemomms amin sanada birde benim ilk adetim değil ama ikinci adetim bir aya yakın sürdü ve pıhtı şeklinde adet gordum sizdede oldumu
egeemomms melekmom34 benim çok kötüydü ya 20 güne yakın kanamam oldu sonra tam kesildi dedim regl oldum regl bitti leke gelmeye başladı meğer içimde parça kalmış
melekmom34 egeemomms parça kaldgini Dr mu söyledi valla ve imde baya pıhtı.geldi ama beta hcg 0 sennki 0 la dmi
egeemomms melekmom34 yok ben farkettim kanama kesilmeyince betam da sıfırlanmamıştı tekrar bi operasyon geçirdim canım
melekmom34 egeemomms aagecmis olsun benimde 3 du ben soğan suyu içtim maydonoz yedim şuanda tekrar dusunuyyorum oğlumda inofolic içmiştim ona basldim tavsiye ederim bı arastrn baya yumurta kalitesini artryo
egeemomms melekmom34 şuan elimde folik asit var onu bitireyim sizinkine bakayım hemen teşekkür ederim 💙
Rojdiyebiri Plansizmom benimkinide çift boynuzlu rahim demişlerdi ama sonra doktor kadeh şeklinde hafif çökük dedi