melikkk Bir şey soracağım uyku durumun ne kadar sürdü bir anlık gelip geçti mi yoksa genel olarak mı sol kasığımda pıt pıt bir şey hissediyorum tabi psikolojik galiba ya ne kadar geç açıklanıyor insan çok sabırsızlanıyor
elifgck gulsahh52 ay bende sabah kan verdim başka kanlarda almıştı doktor onlar çıkmış beta yok hala🥲 bugün de karnımın ağrısı iyice arttı hafiftende bi lekeleneme oldu gibi regl olcam heralde
elifgck gulsahh52 aslında mesaj geldi sonuçların çıktığına dair ama e nabıza düşmedi kaç saat oldu bekliyorum hala olduğum yerin kendi sistemi de yok barkod no falan girip bakamıyorum o yüzden
busesahin gulsahh52 evett ben dpo 9 da 27 nisanda öğrendim 20 ydi beta ♥️testte görmeyecek kadar silikti çöpe atcaktım az kaldı o derece direk test verin
kedimekim gulsahh52 bende dpo 10 da öğrendim ilk test yapmıştım net ikinci çizgi görünüyordu aynı gün hemen gittim kan verdim 72 çıkmıştı
uzumlu_kekim777 fatmagul3008 inşallah vardır klomen kullandığı ay hamile kalan çok insan var inşallah sizde onlardan biri olursunuz 😇🌸 benimde leke geldi tık yok üstüne görmemi adet mi anlamadım