znnnr gulsahh52 inşallah hayırla sağlıkla güzel haber gelir bende Dpo 12 veya sabredebilirsem 14 te evde test yaparım diye düşünüyorum ilk kızım geç döllenme idi bunda da aynı şey olabilir mi diye düşünüyorum erken yapıp kendimi yıpratmycsm
mutlunes gulsahh52 evet karnıma ağrı girmişti Regl olacakmışım gibi şüphelendim gidip test yaptım evde direk çift çıktı 🙈🙈🙈şimdi 10 haftalık hamileyim 🥹 Darısı isteyen herkesin başına inşallah
uzumlu_kekim777 gulsahh52 yavrum şehire uzağız gittiğimde bi ara vericem varsada biraz büyümüş olur hem senin sonuç çıktı mı canım
melikkk Bir şey soracağım ben normalde posta atamıyorum zaten birine cevap verince de silindi yazıyor posta atmak istediğimde de 1.02 değerler arasında olmalıdır yazıyor bilgin var mı bu konuda
fatmagul3008 uzumlu_kekim777 dpo benimde 12 testler negatif pozitife döner mi sizce klomen kullandim bu ay catladiginida anladım ama pcosum var pek ümitli değilim acicasi 🥺
uzumlu_kekim777 fatmagul3008 inşallah vardır klomen kullandığı ay hamile kalan çok insan var inşallah sizde onlardan biri olursunuz 😇🌸 benimde leke geldi tık yok üstüne görmemi adet mi anlamadım