gamzeder1_ Merhaba oğlum 2 yaşında dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim normalde istemiyordum oğlum aşırı zor bi bebekti yeni yeni kendimi toparlamıştım. Benimle aynı durumda olan varmı sizce kendimi bu kadar sıkıntıya sokmama değer mi?
efnanmoms gamzeder1_ benimde kızımın 2 yaşını geceli bir ay olmuşken hamile kaldım 3. Yaşına 2 ay kala doğumum gerçekleşicek 29 hafta da yım korkuyorum gazlı kolik bi bebekti şuanda çok hareketli bi cocuk napicamı bilmiyorum ama ne olucaksa olsun kafasındayım artık
happyela gamzeder1_ İlkler zorsa 2.ler daha kolay oluyor diyorlar. Yani çevremde ki ilk bebeği zor olan herkes böyle söylüyor 🙈 yada daha mı tecrübeli oluyorlar bilemiyorum. Ama yaş farkı çok iyi bence.
birmeftu gamzeder1_ gamzeder1_ benimde bir kızım var 8 haftalık hamileyim inanın bende aynı şeyleri düşünüyorum Rabbim affetsin ama ben daha çok bu gebelik sürecini düşünüyorum 9 ay nasıl geçecek diye kusmalar başladı bir de zaman sanki geçmiyor
gamzeder1_ efnanmoms Bende o kafaya sokmaya çalışıyorum kendimi ilk çocuğumda aşırı gaz vardı maf etti beni
tahamommy gamzeder1_ kendinizi sıkıntıya sokmayın, rabbim verdiyse bi bildiği vardır yaş aralığı da çok iyi bence, benimde böyle bir süprize ihtiyacım var yoksa başka türlü cesaret edemeyeceğim 😅
gamzeder1_ tahamommy süper yorum teşekkür ederim cesaret etmeyi bekleseydim zaman alırdı baya bi galiba 😅🌸
egeemomms gamzeder1_ hiç sıkıntıya sokma İsteyerek 2. Bebeğime oğlum 18 aylıkken hamile kalmıştım kaybettim tekrar hamile kaldım onu da kaybettim. Böyle bişey olacağını bilsem daha erken düşünürdüm diyorum. O yüzden hiç üzülme senin yerinde olmak isteyen bir sürü anne var 🥹sağlıkla al bebişini kucağına🤲🏻
whsh gamzeder1_ benim oğlumda bir yaşında girdiği gibi hamile olduğumu öğrendim Şu an doğumuma son iki ay kaldı evet zor geçiyor ama bi o kadar güzel duygular yaşıyor insan oğlum hep tek kardeşiyle beraber büyürler birbilerinine arkadaşlık yaparlar Rabbim insanı zorda bırakmaz buna inanıyorum ve Rabbime sığınıyorum
Buhati gamzeder1_ hurafe mi bilmiyorum ama ilk bebek zor ise ikinci bebek sakin ve kolay oluyormuş hatta ilk bebekle uğraşırken ikincisi kendi kendine büyüyormuş çoğu kişiden duydum bunu ne kadar doğru bilmiyorum
loyabloomm Buhati ay ilk bebeği kolay olanınki de 2. Çocuk zor mu oluyor o zaman🤦🏻♀️ yandık öyle olursa🤣 Benim ilk oğlum çok uslu kendi kendine oynar sessiz 2.5 yasında. Şuan hamileyim 12 haftalık korktum bak şimdi🥲
ziarss Hiç canını skma canm benim de kızım çok zordu 2yasina gelmeden hamile kaldım çok çok üzüldüm nasıl yapcam diye bisekilde geciyo şimdi kziim 4yasinda oğlum 1.5yasinda iyikide olmuş diyorum arası 2yas çok iyi oluyo