Sarkac busesahin ins cnm amin bakalım iki gün daha beklicem sonra tekrar erken yaparım belki yukselir
busesahin NovaVina_ sizce bebeğide görebilir miyim 9 mayısta 5+4 oluyorum özele gidiyorum cihazları iyi ama🥹
Sonay2014 busesahin ay bende verdim bugün az önce bakalım inşallah yükselmiştir sizin verdiğiniz ilk beta mı
sebanur1313gmailcom busesahin Benn❣️Son adet tarihim 28 Mart 28 Nisan da hamile olduğumu öğrendim Ocak ayı anneleri oluyıruz galiba ❣️🌹Doktora randevu ayarladım cuma inşallah görücem ama bi tedirginlik var bende acaba iyi mi bi sıkıntı yoktur diye içim içimi yiyor 🥹
busesahin sebanur1313gmailcom bende cumartesii🥹çok tedirginim inşallah hayırlı haberlerini alırız sağlıklı sıhhatli♥️
busesahin Sonay2014 hayır ilk 27 sinde öğrendim 20 ydi 29 unda 82 çıktı 1 mayısta 225 çıktı bu günde verdim bakalım kaça yükselcek sizin kaçıncı bu en son kaçtı betanız??😅♥️hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallahhh🥹
Sonay2014 busesahin bende ilk 66 sonra 197-375 ve son olarak az önce 658 çıktı yavaş artıyor gibi canım sıkıldı inşalah hayırlı sonuçlar alırız🥹🙏🏻💕
busesahin Sonay2014 bende az önce 225 ten 697 olmuş ama %60 bile artsa yetiyor 2 katı diye bir şart yok üzülme ♥️
busesahin Sonay2014 600 bile çıksa normalmiş zaten %60 artması yeterli zaten normal yani benimde 697 olmuş 3 günde 225 ten korkma inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza🥰
Sonay2014 busesahin inşallah canım senin değerin çok iyi çıkmış sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah 💕🙏🏻
Sonay2014 busesahin inşallah 🙏🏻 öyle tabi canım da önce %90 arttı sonra %75 e düştü yavaş yavaş artıyor onu anlayamadım bir sonrakinde ya daha az artarsa diye tedirgin oldum 🥹
busesahin Sonay2014 beta artması nedense yavaşlıyormuş doktorda dedi yavaşlayabilir korkma normal dedi benimde ilk 3 kattı sonra 2 kata düştü %60 artma bile yeterli dedi