busesahin Merhaba anneler ben daha yeni öğrendim SAT 1 nisandı 27 nisanda öğrendim 20 betayla “29 u 82 ydi betam“ 1 mayıs 225 🥰9 mayısta bebeğimi görmeye gidicem ilk muayenem olcak var mı benim gibi yenilerde öğrenen bebişlerini yeni görmüş yada görcek🥰
NovaVina_ busesahin bende keseyi gördüm 28 nisanda, 5+5 de son adet tarihim 19 marttı. Sizle de aynı dönem sayılırız. Umarım güzel bir gebelik dönemi geçiririz. En son betam 1107 idi 24 nisanda. Zaman gecmiyor 🙈
Sarkac busesahin canım bende katılmak isterdim aranıza normalde 5 gün gecikmem var benim böyle olmazdı bugün kan verdim 2 çıkti halende olmadım bekliyorum
busesahin dilaaannk ayy hayırlı olsunn inşallah sağlıklı sıhhatli haberini alırsın 🥹♥️adetinden kaç gün geçmişti
dilaaannk 5gun gecikme olmuştu adetimde en son 30 martta oldum adet inşallah :) Sende guzel haberler alırsın )
busesahin NovaVina_ umarım öyle olur kasık ağrıların arada aniden giriyor korkuyorum sadece oda geçerse inşallah kese göründüğünde kaçtı betanız♥️♥️♥️
NovaVina_ busesahin bende de kasık ağrıları oluyor arada. Normal deniliyor 🥹 ama insan panikliyor işte. Bilmiyorum ki 1107 betadan 4 gün sonra gittim keseyi görmeye 🌸
busesahin dilaaannk yaaa benim adetin ilk günü 1 inde 225 ti bakalım yarın yine vercem çok heyecanlı oluyor ilk zamanlarr
busesahin Sarkac 2 çıktıysa geç döllenmede olabilir tekrar sonucunu yazarsın inşallah istediğiniz sonucu alırsınız🥰🥰
ceylan111 busesahin adetim 1 gün gecikti aslında olmam gereken tarih 1 mayıstı zaten istiyorduk bebek beklediğimiz için test alıp o gün baktık çift çizgiydi hemen kan verdik
NovaVina_ busesahin cihaza bağlı biraz. Beta ile cok ilgisi oldugunu sanmiyorum ama 5bin diyenleri bende okudum burada.
busesahin NovaVina_ sizce bebeğide görebilir miyim 9 mayısta 5+4 oluyorum özele gidiyorum cihazları iyi ama🥹
Sarkac busesahin ins cnm amin bakalım iki gün daha beklicem sonra tekrar erken yaparım belki yukselir