Aysnragc beyzaemir06 oğlunuz ileride dava açıp değişmek isteyebilir 😅ilk çocuğunuzun adı emirse öyle güzel isimler koyabilirsiniz
melisasak35 beyzaemir06 benim iki oğlum alperen alparslan 3.cü oğluma hamileyim metehan düşünüyorum isimde kararlımısınız acaba sefercan hiç uymamışta sefer desen daha iyi candan
erismis beyzaemir06 yanlış anlamayın ama sefercan çok kötü seferde çok kötü :( bence başka bir isim düşünün bizde aylarca düşündük mesela sonra karar verdik. Cocugun geleceğini düşünmek lazım :)
annebaliii Aysnragc kız Benım ılkı Emır ıkıncıye dee Mert koyacam bana da acar mı dava ne dıyorsun 😃😃😃
Aysnragc annebaliii hayır güsel modern isim 😆ama çok daha güzelleri de var günümüzde emir mertten daha iyi mesela
yigitalparslan melisasak35 maşallah adlarıyla yasasinlar. 🩵🩵İlk oglum Yiğit Alp ikinci oglum Alparslan ucuncuye Metehan koyacagim bende🥰
ruyakb Sefercan mı lütfen yapmayın sefer de iyi değil bilemiyorum sizin için manevi anlamı varsa bilemem ama akran zorbalığı kaçınılmaz olur bu devirde maalesef ki
selinimrek Şahsım adına benmde oğlum olacak. İsim bebeğe tesir eder derler hani biraz daha anlamı dengeli isim koyabilirsiniz
sedabrbroglu54 İlk oğlumun ismi Nihat Güray şuan ikinciye hamileyim erkek ben Göktürk istiyom eşimde efe istiyor sonuç ne olcak bilmiyorum
Aysnragc annebaliii benim bu aralar yaman uraz kıvanç yağız Cihangir Kerem Berkan bartu Aras isinleri hoşuma gidiyor öyle çok atlas barlas isimleri benlik değil ama bu dediğim isimler beni çekiyor
yigitalparslan beyzaemir06 bence buyuk bir manevi anlami yoksa Sefercan koymayin. Yani ilk çocuğun ismine uygun onunki gibi daha modern yada modern demeyim de simdi modernlik adi altinda sacma sapan isimler var daha kibar daha uyumlu daha genc bir isim olabilir
Aysnragc annebaliii biz Cihangir koymuştuk herseyimi de yaptırmıştım ama elim Mirkan olsun çok isteyince değiştirdik 🥹Cihangir ismini çok seviyorum o yüzden
elvan_abcd Kızlar Mehmet isminin yanına yakışan bir isim önerir misiniz daha cinsiyeti belli değil ama fikir istiyorum