neseald Meryem555 arkadaşların da dedigi gibi 75 beden anca benim de, mastit bile oldum bebegim de tombikti yetti yani, bi tanidigimin da büyüktü baya onun sütü yokmuş mesela, mama vermisler yanında. Sanırım genetik annenizin nasılsa öyle oluyor sanki
Kupp97 Meryem555 hiç endişe etme benimde öyle küçük hala daha çok aşırı büyük değil ama sadece anne sütüyle besliyorum kilosu da iyi, şuan göğüs bedenim 80 falandır heralde yani yine büyük değil öyle hatta bazı büyük göğüslülerin sütü olmayabiliyor yani sorun etme kafaya takma
-Cennetkusuannesi- Meryem555 canım benimde çok büyük sayılmaz 80 beden malesef 18 haftalık kayıp yaşadım ozaman sütüm kıyafetime çıkmıştı sütyen olmasına rağmen bana kalırsa alakası yok. Bende az olur diyodum emziremediğim halde sütüm akıyodu
tortillam_ Arkadaşımın 75 falandır ölçüsü benim 90. Maşallah dolu dolu 3 sene emzirdi. Ben 6 ay gıdım gıdım sonrada kesildi. Süt üretimi flan önemli bence
elfasln Meryem555 bu kaygıyı çok yaşamıştım hep böyle düşünürdüm çok şükür diyim sütüm bebegimi 20 ay boyunca besledi hiç mamaya gerek kalmadan gelişimi de çok güzeldi çok şükür hiç kaygılanmayın onunla alakası yokmuş :)
Meltemms Meryem555 Hiç korkma canım bende hep goguslerm kucuk sutum olmaz diyodum 90 bedene cıktı ilk dogumumda goguslerim hatta dışarı nasıl cıkıcam diyordum heryerim sut doldu tastı sonradan terbiye olunca o kadar olmadı tabiki ama ben beslak damla ve e bebekten promalt kullandım 1 ay kadar yani artırıcılarında faydası olmustur mutlaka kızımda meme reddi oldu 3 ay emdi suan 3 bucuk yaşında ve sutum hiç kesilmedi bazı kişilerde oluyormuş oyle sıktıkca sut geldi 3 bucuk senedir bakalım bu bebişte sutum olucakmı cok merak ediyorum ☺️🙏🏻
Havin49_ Meryem555 göğsüm kocaman hiç sütüm yoktu 3 çocuğuma 2-3 ay tek emdirüdm ablamın küçücük yeğenimi 2.5 yaşına kadar emzirdi
33_esra Meryem555 bence süt yapan şeyler yersen sütün çok olabilir benim ablam kuru dut yiyordu anında sütü çoğalıyordu banada kuru dut ye diyor doğurduktan sonra yemeyi düşünüyorum
sedoliiiiii Meryem555 benim göğüslerim ceviz kadardı ama doğum yapınca bir büyüdüler ve maşallah çok sütüm vardı. Alakası yok bence.