Meryem555 Kızlar merhaba sizce fazla süt olması için göğüslerin büyük olması mi lazım ufak göğüsleri olupta sütü yeten varmı komşum var göğüsleri bayağı büyük tek memesiyle bebeği doyuyor benimki küçük acaba yetecekmi yetmeyecek mi kaygısı başladı 😟
hilalaselll4 Meryem555 alakası yok ya kaç beden giyiyorsun benim görümcemin göğüsleri benimkinden küçüktü ama onun sütü daha fazlaydı
gvnrzz Meryem555 gögüslerim cok kücük ilk dogumumda sütüm azdı 5 ay ancak emzirdim . Alakası varmıdır bilmiyorum ama bakalım 2. De nasıl olacak
twobabymomm Meryem555 alakası yok bence benimde göğüslerim büyük ama bebeğim ikisiyle anca doyuyordu. Önemli olan sütün devamlı gelmesi . Bide büyük göğüsle emzirmek çok zor kızımı emzirmeyi öğrenene kadar sarılık olmuştu 🥹
nursenasu27 Meryem555 olmasaydı benimde olmazdı şimdi 90 95 oldu maalesef bazen biri daha büyük oluyor hiç kafanı takma sürecin tadını çıkar
esmaaa66 Meryem555 soyle ki ayni seyi bemde dusundum 75beden sutyen ancak oluyor 31 yasindayim ilk cocugumda maslalah sütüm yeterdi de artardi bile
321duru123 Meryem555 süt işi biraz genetik bence benim arkadaşım normal göğüsleri olan biriydi doğumdan sonra kocaman oldular ama sağım yapınca 1 yemek kaşığı çıkıyordu bence insanın yapısıyla alakalı birazda genetikle alakalı