BirsenT umtfkmry çok geçmiş olsun canım bende erken Doğumdan çok korkuyorum zamanında gelsinler inşallah bugün öyle bi ağrım olmayınca gitmedim tekrarlarsa mutlaka gideceğim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim🙏🏻😘
umtfkmry adm BirsenT teşekkür ederim canım sağ olasın. Aman sakın ihmal etme derim. Hepimizin evladı sağlıkla vaktinde gelsinler inşalla 🍀♥️
Yasemin22 BirsenT ben hiç korkmuyorum canım normal Doğum olcak son 10 gün bakalım bizim oğlanın gelmeye niyeti yok😂😂
Yasemin22 BirsenT bende senin gibi çok korkuyordum aöa korkumu yendim beni ebe Doğumhaneyi gezdirdi onun için korkmuyorum kendime güveniyorum eşimde diyor zaten sen yaparsın ben sana güveniyorum diye eğer sezeryan olursan öbür boyu çekersin normal Doğum anlık birşey canım korkma bol bol dua et kuran oku ben öyle yapıyorum canım☺️☺️
BirsenT Yasemin22 inşallah korkmam canım bende sen gibi korkumu yenerim sezeryan zaten hiç istemiyorum
BirsenT Yasemin22 ayyy ne güzel ya ben de tekli rakama düşmek istiyorum geçmiyor hiç kızıma kavuşmak istiyorum bi an önce 🙏🏻😍😍