BirsenT akıntı benmde hep var çoook dikkat etmeme rağmen ama doktorum çok normal olduğunu söyledi rahmin büyüdüğü için kalkan dedi 🤷‍♀️Geçmiş olsun
    SelmAkqun benim de tek tesellim kanama vs olmaması en korktuğum o inşallah olmaz da 🙏🏻 Teşekkür ederim kuzum dediklerini yaparım ben de , hamileliğimin başından beri maalesef ki idear yolu enfeksiyonum var ilaç kullanıyorum geçiyor sonra yine tekrarlıyor 😕
      Salmanc teşekkür ederim kuzum benim de öyle dikkat ediyorum ama akıntım hep oluyor maalesef
      BirsenT korkutma kendini içini ferah tut hareketlerini takip et oynuyor mu diye biz suan horon tepiyoruz sanırım :)
        BirsenT bse deqil tatlım cok qecmis olsun saq salim alalm insallah zamannda bebislerimizi kafana da çok takma bide bol bol su 😙
          babymomm hareketlerini takip ediyorum hep kuzum iki gündür sakiniz toplanıyor bi yere yada kasıklarıma tekme atıyor ☺️
            SelmAkqun amin kuzum inşallah🙏🏻 Benim içtiğim suyun haddi hesabı olsa keşke😂 5 lt yeri geliyor 1 gün yetmiyor o derece su bağımlısıyım😂
              BirsenT az da olsa hareket ediyorsa iyi merak etme bu aralar uykuları düzene girdi cok uyuyolar:) cinsiyet ney
                BirsenT hamilelik ve enfeksiyon akıntıyı çoğalttı maalesef ki bende pazartesi gebe izlemim var idrar testi vercem 10 gün antibiyotik kullandım inş geçmiştir
                  BirsenT o kadar su içmesek nasl olcak acaba bu enfeksionlar bizde tawan yapar heralde 😐 bide doktorum bana yoqurt we suyu demişti canm taksit taksit sölüom ama aklima qeldikce yazıom 😂😂😂 yoqurt yiebiliosan ye herqn oda enfeksionu qeciriomuş hamileliqin ilk zamanlarnda enfeksionum kum dökmeye kadar qitmisti doktor yoqurt we suyunu da ye demişti kuzum oda aklında bulunsun yani yoqurt yiince suyunuda yemiş oluosun zaten 😂😂
                    BirsenT benim de kız 🙏🏼 Ay inş beni de uyutuyor keşke diyorum doğunca da böyle uyusak senle 🤣
                      BirsenT enfeksiyon cok önemliymiş erken doğuma kadar gidiyormus inş tüm enfeksiyon sorunu olan herkesin geçer 🙏🏼 Niye oluyorsa bu illet
                        SelmAkqun ahahaha yine beni can evimden vurdun her gün yiyorum yoğurdu özellikle ev yoğurdu yiyorum hazır market yoğurdu tüketmiyoruz canım demek ki bu ikisini yapmasam kim bilir ne halde olurdum🤣🤣😂
                          babymomm bazı geceler beni uyutmuyor minnoş tekmeliyorsa tekmeliyor yatakta bir sağ bir sol yapa yapa sabah ediyoruz😂😂