sarilale123 kızlar daha önce bu beşikten alıp kullanan varmı kaçıncı aya kadar kullanılıyor, memnun musunuz?? Marka önemli değil, bu şekilde olsun istiyorum sadece…
orhismommmmmm sarilale123 bende civilden aldım buna benzer kademeli benim yatak yüksek onun hızasını bile geçiyor şimdilik bakalım nolcak
beyzagurbuzz sarilale123 canım biz Civil’den bu park yatağı aldık 5.000 liraya. Kanz marka Öncesinde anne yanı olarak olanı kullanmadım ama ilk bebeğimde 4 5 yaşa kadar kullanılabiliyor. İlk katı bebekken, 6 7 aya, bebiş kendi kendine kalkana kadar filan kullanılabiliyor. Orayı çıkarınca da normal şekilde uzun süre kullanabiliyorsun. 
DenizAda_ sarilale123 ben kızımda kullandım 7 aya kadar sanırım çok mennun kaldım ben sonra park yatağa geçtik
sarumervee sarilale123 Bende arkadaşımdan bunu aldım yatağın yanına koymak için yeterli geleceğini düşünüyorum o kullandı baya memnun kaldı
betulkocakk Ben kullandım canım 5-6 ay anca kullanabildik oda kızım minyon olduğu için ama büyük park beşiğini 4 yaşına kadar kullandı
sarilale123 betulkocakk büyük park beşik yatak odama sığmıyor maalesef şimdilik en uygunu bu gibi duruyor.boy olarak mı sıkıntı?
gunes866_ sarilale123 ben bunun anne yanı olmayanını yanı o açık yeri kapalı olanını salona koydum. 2 ay rahattı ama şimdi uykuda kıpırdayınca alan dar geliyor ve kafasını çarpıyor kayıyor kıpırdadıkca ve uyanıyor bende koltuğa koyup etrafını yastıkla sarıyorum. 4 aylık şuan yaklasık 1 yazan fazla öyle kenarda duruyor
sarilale123 orhismommmmmm çok mu küçük boyutları hiç çıkıp bakma fırsatım olmadı netten baktım sadece
sarilale123 gunes866_ bende en az 6 7 ay yatsa iyidir diye düşündüm. Alan çok dar yatak odamda anca yatak ucun koymam gerekecek park yatak zaten sığmıyor .bende en iyisi burda sorayım yorumlra göre hareket ederim dedim. Teşekkür ederim 🌸
sarilale123 beyzagurbuzz çok güzel, güle güle kullanın 🥰 benim bunu yatak odamda koyacak yerim yok. Koyduğum da adım atacak yer kalmıyor. Ne içeri girebilirim ne çıkabilirm o derece. Yoksa gerçekten çok kullanışlı uzun sürede kullanılır
beyzagurbuzz sarilale123 benim de öyle maalesef, yatağın yanına sığmazsa ayak ucuna koyacağım yada bir süre baby nest yatakta, büyüdüğü zaman da salonda kullanırım diye düşünüyorum
betulkocakk sarilale123 ama odana koymak için bişey almak zorundasın yerim yok dedin o yüzden mantıklı bu
sarilale123 sevilaysss_ onuda doğmadan kestiremiyorum ki. İlk bebeğim zayıf bi bebekti . Normal kilolu doğan bebek kilosuna ilk ayın sonunda yetişti. Şimdi doktorum önde gidiyor dedi nasıl olur bilmiyorum ama bişey bulmam gerekiyor odaya