fatmabaki rmy1 öyle elbette canım bende genişleme falan yok sadece göbüş var o da aman aman değil büyüsün diye sabırsızlıkla bekliyorum
rmy1 vanilyax kime dediysem inanmadı beni görünce inandılar benimde ilk aydan karnım şişmeye başladı göğüslerim zaten büyüktü iyice büyüdü böyle hayırlısıyla bakalım gelsin miniklerimiz ❤️❤️❤️
fatmabaki rmy1 bizim bir akrabamızın da cinsiyeti belli olmuş o da bizle aynı dönemde onunda kız ama sanki hiç hamile değil gibi karnı vücudu dümdüz 2.hamileliği olmasına rağmen geçen acile gitmiş hatta Dr karnın çok dar bebek hareket edemiyor falan demiş az önce öğrendim bende
fatmabaki rmy1 papatyaseverrrrr Eboz lokismommy kissbu Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum daha önce de var mıydı bilmiyorum ama dünden beri dikkat ediyorum vajinal akıntım var fakat şeffaf böyle jelimsi akıntımda oluyor normal mi bu şeffaf akıntı
rmy1 vanilyax belki de hurafe bilmiyorum canım insanın vücudundan kaynaklanıyor fakat genelde kıza hamilelerde karın genişlemesine büyüyor popo basen biraz daha belirginleşiyor diye duydum Allah gönlüne göre versin inşallah ❤️
lokismommy fatmabaki bende de arada bi oluyor doktor muayene etti ama normal kötü bişey değil demişti
rmy1 fatmabaki benim önceden de olurdu ama gebelikle beraber daha da arttı aşkım sana anlatamam iç çamaşırım hep su gibi oluyor akıntım yok şeffafta geliyor beyazda sarıda doktorum normal gebelikten dolayı dedi bende rahatsızım bu durumdan kaç tane iç çamaşırı attım iz kalıyordu bide ay
papatyaseverrrrr fatmabaki evet cnm bende de oluyor günde 3 4 kez çamaşır değiştiriyorum çünkü midem almıyor kokuyor gibi geliyor. Doktorum normal dedi benim de
Eboz fatmabaki bende hep var bitmeyen akıntı Gittim mi soyleyin belki oradan ornek alır bakar yada normal der kokulu yeşilimsi vs kotu diye biliyorum
fatmabaki lokismommy teşekkür ederim psikolojim bozuldu ben bunu anlıyorum amniyon sıvısı diye kafayı yiyorum
fatmabaki rmy1 yok bende iç çamaşıra değmiyor aşkım ben günlük ped zararlı diye peçete bırakıyorum 2 gündür sanki yaşıyorum ama önceden de olduğunu hatırlıyorum yine de panik butonuma basıldı 🥺
fatmabaki papatyaseverrrrr ben hiç sormamıştım şeffaf akıntıyı yoğun akıntı gelince kaşıntı yanma yoksa normaldir demişti
Ftmnur11 Benimde karnım bı tuhaf.hafif çıktı zaten 14+6 bugün Karnıma dokununca sanki his az gibi değişik bisey oldu 😂😂 çocuk büyüdüğü için mi öyle oluyor nedir Benim 2.gebelik 7 yıl sonra oldu bu herşeyi unutmuşum kendimi çok garip hissediyorum
rmy1 fatmabaki peçetede bana gelmiyor aşkım idrarda yanma felan olmadığı sürece sıkıntı yok Amniyon sıvısıyla ilgili değil yani o öyle bişey değilmiş su gelmesi
fatmabaki rmy1 bende yanma falan yok aşkım kendimi çok dinlediğimi düşünüyorum artık elimde olmadan kötü bir şey mi var diye düşünüyorum durduk yere
rmy1 fatmabaki anlıyorum seni aşkım bende öyleyim doktoruma da sormuştum korkmuştum bana Amniyon sıvısı öyle birşey değil dedi su gelmesi farklı bu akıntı dedi normal olduğunu söyledi
rmy1 fatmabaki bana da şey oldu ya eşya felan alacağım alamıyorum ya bişey olursa diye sanki hiç umudum yokmuş gibi bir his girdi içime çıkmıyor kendimi sakinleştiriyorum ama bi tuhafım