safiyekaraca31 hevi21 canım bende çekildim ama biraz gecikme oldu sonra düzene girdi zaten doktorda demişti oynama olablr diye
cemalinanesi hevi21 2 kere çektim adet vaktinde geldi son aylarda öne geliyo du ama hsg ile alakası yok bence
safiyekaraca31 hevi21 anladım canım belki hamielsindir eğer gecikme olduysa test yap bende Ocak ayında rahim filmi çekildim bir defa adet gördüm sonra hamile kaldım ama maalesef 3 gün önce kalbi durmuş kürtaj oldum 5 yıllık evliyim ilk defa hamile kaldım oda rahim filmi sayesinde
cemalinanesi safiyekaraca31 evet kanal açılıyor hsg sonrası hamilelik ihtimali var ben dokturm 3 ay bekle tedaviye gerek yok onula olabilir dedi bende işe yaramadı hsg ama aşılama bende işe yaradı
hevi21 safiyekaraca31 ya bende 5 yılık evliyim bir türlü gebe kalmadım erken gebelik test yaptım 3 gün önce negatif ti
Cansu777 safiyekaraca31 ya bende 3 buçuk yıllık evliyim hiç oluşmadı gebelik geçen ay rahim filmi çekildim 5 günüm kaldı adete ama hiç umudum yok ve çevremde herkesi hamile gördükçe çok üzülüyorum
safiyekaraca31 cemalinanesi doktorumda bana 3 ay içinde hamile kalma garantisi veriyorum eğer olmazsa iğne tedavisine başlarız demişti çok şükür gerek kalmadı ama maalesef 3 ay kaldı benimle
sdc Hamilelikle alakası olmaz mı çekildiğim ay hamile kaldım ben 1.5 yıldır olmuyordu ve dış gebelik vardır önceden
safiyekaraca31 hevi21 biraz daha bekle canım belki geç döllenmedir bazen stres veya mevsimsel gecikmede olablr bende 5 yıldır bekliyorum rahim filminden sonra hamile kalabldm
yarenakkus hevi21 Ben hsg çekiminden sonra direk hamile kaldım, bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim şuan 14 haftalığım, baya işe yarıyor yani bebek düşünenler yaptırsın kesinlikle 👍🏾
hevi21 yarenakkus bugün gitim kan testi verdim yarin beli olur inşallah hamileyimdir inşallah rabbim benim ve benim gibi kularinin güzel haber verir amin
hevi21 Cansu777 inşallah sende bende istiyen kim varsa rabbim kucaklarımızı tez bir vakite doldursun amin🤲
yarenakkus hevi21 İnşallah canım, stres yapma hiç rahat ol o da çok etkiliyor düşünmeyi bıraktığın an hamile kalıyorsun akışa güven 🤎