Merveeeeeeeee Bestecanyurdu benim ki 12 kasım son regl tarihi geçen hafta doktora gittik bir ay sonra cinsiyet için gelebilirsiniz dedi 😑
bynduru SevdaKeser Merhaba ben bugün doktora gittim.Bebegimi gordum.ikili test icin olcumleri yapildi.iyi gorunuyordu.hem mutlu oldum hem cok duygulandim ama cinsiyetini ogrenemedik.Sizde yarinki tecrubenizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.
Vldnrdnc [bilinmeyen] benim de 26 kasım 💕 bakalım bebişlerimizin cinsiyetleri ne olacak çok sabırsızlanıyorum 🤗
HayriyeAksoy Gnys benim de 14 kasım 12 ye girdk haftaya randevum var bakalm göstericekmi diye cok m.ediyrmm 😁😁
Gnys HayriyeAksoy benim 11+4 geç döllenme oldu sanırım. İnşallah görürüz cuma günü benimde randevum var 🙂
Aysenurtsr Leylaaa ben de ozele gidiyorum ama, bebegin pozisyonu ile alakali birsey o. Gostermeyebiliyor 🙂 13+2 de gitmistim Ama sakladi gostermedi benim ki. Obur ay kontrolumde gittigimde net ogrenicez insallah 🤗
Cemoss Bende bu cuma ikili testi yaptrcam devlette 😊😊 egerki cinsyt hakknda bisi demezlerse haftaya ozele gidicem 😊
HayriyeAksoy Gnys inşla canım görürsn bende 2 hafta sonra özele gitmeyi düşünüyorum devlette cok belli olmuyo çnkü ultrosdan falan bakalm hayrlısyla inşla öğrenirz
Cemoss Pelinyildiz bu dktor bn ypmyorum dedi bebegn önde gdyo dedi gunun gcms dedi bz 8 haftalkkn istyrum 2li testi dedi sen 13. Hftandan gn almssn dedi yapmadi yanii 😚
Pelinyildiz Cemoss aaa Benim bildiğim kadarıyla da 11-14 hafta arası yapıldığı isterseniz bir başka doktarada danışın
Sevgim Cemoss canım 13+6ya kadar yapılıyor ben 11+1de yaptırdım 5 gün önce gidiyorduk biz de sonuçlar 10 gün sonra çıkacak başka yer araştır derim bu test önemliymiş bende yatırmayacaktın doktor yaptırmamı söyledi
YaSeEeeee Um07 benimde son adetim 7 kasım ikili test yaptırdım, şükürler olsun temiz çıktı ama cinsiyeti öğrenemedim 🙃
jrarya Gizem29 amin inşallah sağlıklı olsun minnoşlar nasıl gidiyo sizin hamileliğiniz kilo alımı bulantı tiksinme gaz ağrı halsizlik 🤔🤔🤔
Askile Havvanaz canım benmde 10haftalk, 11de falan soyluyormu doktorlar azda olsa 🙂 cinsiyet merak ediyorum
Havvanaz Askile kuzum tahminde bulunuyorlar ama tecrübeli bi doktorsa biliyor elbette Rabbim gönlünden geçeni nasib etsin inşallah
Papaty Benimde 26 kasım son adet tarihim şuan 10 hafta iki günlüğüz 2 hafta sonra doktora gidip ikili testi yapıcaz ve ilk gebeliğim bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum sağlıklı olsun dA o yeter ama içten içe merak ediyorum😊😊