Serenmaras Kızlar bugün ikili test yaptı doktor kıza benziyor dedi kesin 2 hafta sonra belli olur dedi ❤❤ Ne güzel bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın
DidemYldrm Sevda6767 hamile kalmaya başladığım andan itibaren günde 1 kere sürüyorum şu anda göbeğim çıkmaya başlayınca sabah akşam sürücem kakao yağ zeytin yağ badem yağ karışımı yaptım onu sürüyorum çok etkili olduğunu duydum
DidemYldrm ZerrinErtzYilmaz bana 12 haftada erkek dedi ama net haftaya belli olur ikili tarama testini de o zaman yapalım dedi geçen hafta cuma günü net olarak hem cinsiyetini hemde sağlıklı olduğunu öğrendik çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏
Um07 Bestecanyurdu Ben 7 kasım son adet tarihim 13 haftalık hamileyim ama cinsiyet daha belli değil daha beklemem lazım dedi doktor bekliyoruz bakalım 🤷♀️😄
YaSeEeeee Um07 benimde son adetim 7 kasım ikili test yaptırdım, şükürler olsun temiz çıktı ama cinsiyeti öğrenemedim 🙃
Sevda6767 DidemYldrm teşekkür ederim cevabın için peki kendin mi yaptın miktar ne kadar koydun? Krem tarzı şeyler kullanmak istemiyorum ama çatlamak da istemiyorum 🙂
DidemYldrm Sevda6767 aktardan aldım aktarım tanıdık o yüzden %100 bitkisel hepsi 50 ml koydum hepsinden zaten çok oldu doğurana kadar yeter dedi 😅😅