Selim_Alparslan Selam kızlar aynı batta olanlar var mı? 💘 Benim 11 mayısta hiç test yapmadım 2 3 güne yapmayi düşünüyorum. Yapıpta pozitif gören var mıı???? 😜
Selim_Alparslan Deleted33000 aynen askim ben iki gebeligi de 7 gün gecikme ile öğrenmiştim aşkım hayırlısı olsun olursa da fena olmaz ikiz gibi büyürler 🤩 Selim de yardımcı oluyor bana kuşum benim 🤩😊🙈
Deleted33000 Selim_Alparslan oyy yerim ben onu selim şu an kaç yaşında kuzum tabi ucu birden büyürler kız
Selim_Alparslan saziment sağol bitanemm daha var ya bende merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı çünkü ovulasyon kullanmadım 🙈
Deleted33000 Selim_Alparslan aaa maşallah kız ben onu o kadar büyük diye hatirlamadim her maşallah tosuncuğa op yerime annesi
saziment Selim_Alparslan ben 6 ay ovulasyon kullandım hamile kalamadım ovulasyon yapmadığım ay hamile kaldım
Selim_Alparslan saziment bizde ilk oglumuzda böyle sallamasyon denemiştik kuzum tutmuştu ikincide ise tutmadı ovulasyon testi ile hamile kaldım. Buda sallamasyon oldu aşko ama ümidim yok 3 defa korunmasız iliski oldu 🙈
Selim_Alparslan annekiz6141 aşkım bende bilmezdim şimdi ogrendim 🤩 bende iki bebegimde de 7 gün regl gecikmesi ile öğrendim 🙈