sevvalyilmaz_ Kızlar göğüslerimde inanılmaz bir kaşıntı oluyor ama normal bir kaşıntı değil beni delirtiyor. Bu normal mi?? Ne yapmam gerekir çok bunaldım. Bunu yaşayan var mı?? Birkaç haftadır var. 14. haftadayım
gzmnrhal sevvalyilmaz_ Çatlak yaği kullan kaşıdıkca çatlakların oluşacak . Her dustan sonra sür yani 2 günde bir falan
elisimm sevvalyilmaz_ bnde 29 haftalık acayip göğüs kaşıntım var artk sürekli Bebek yağ fln sürüyorm bkraz öyle rahatladım bide vücudum her hangi yerlerinde de kaşıntı oluyor ya kuru mj acaba
1233456 sevvalyilmaz_ bende o kafalardan beri çektim şimdi daha yeni geçti hiç anlamlandıramadığım bi kaşıntı izleri hala duruyor
dilek50 Ben hamile değilim bende de aynı derece kaşıntı var valla yara oldu kaşıya kaşıya neden olabilir acaba kuruluktan mi desem krem her gun sürerim vucut kremini nemlendiririm yanu
sevvalyilmaz_ dilek50 kaşıntıyı dindirecek krem kullandınız mı hiç? bazı kremler sadece nemlendirmek için mesela bazıları kaşıntıyı dindirmek için aynı zamanda
sevvalyilmaz_ elisimm benim mesela cilt tipim kuru. kışın çok kurur vücudum çok kaşınır bacaklarım vs. hamilelikte sanki resmen arttı bacaklarım yara oldu kaşımaktan:( duştan çıkınca tüm vücudumu nemlendiriyorum. sık sık nemlendirmek zorundayım kuru ciltli olmak demek kremlerle yaşamak demek :(
gzmnrhal sevvalyilmaz_ Biliyorum bende yaşadım bacaklar da kasıntı basladı falan derken göbegimde isilik gbi bisiler çıktı bunlar dahada beter cildiye ve kadin dogumcu son aylarda çıkması normal dedi kortizonlu krem verdikleri halde gecmiyor cogaliyor allahim dogumdan sonra hepsi gever inş kaldı son 35 gün 💕
1tucee sevvalyilmaz_ büyük ihtimal ilerledikçe hamilelik göğüste değişiklikler olabiliyo büyüme gibi vs çatlak kremi felan sür yoksa duşa gir krem sür kuzum
seda_1gul sevvalyilmaz_ bende de aynı problem var düzenli nemlendirsek belki çözülür ama biraz önemsemiyorum aşırı kaşınıyor sütyen felan takınca özellikle
nisanur_klc sevvalyilmaz_ evet benimde o zamanlar çok ağrıyor du oyke böyle değil genelde sol göğsüm diğerine göre daha olgunlaşmış ve damarlar gözüküyor uçları kaşınıyor di kimse bana bişi demedi doğrusu bu uygulama ile tanismamistik arada sol göğsümde bı ağrı giriyor dayak yesem bu kadar ağrımaz 22+1 hamileyim yeni işte ağrılar girdi ama sol göğsün çok sert ya. Diğerine göre niye bilmiyorum ilk gebelik olduğu için bilen var mı
sevvalyilmaz_ gzmnrhal çok az kalmışş inşallah hepsi geçer ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız💕
DenizAda_ sevvalyilmaz_ ben de 14 haftadayım ben de de o kaşıntı var krem sürelim belki işe yarar aslında sürüyorum ama çatlak kremi süreyim belki işe yarar
sevvalyilmaz_ DenizAda_ biraz araştırdım da krem sürüldüğü halde geçmiyorsa artıyorsa özellikle geceleri artıyorsa doktora danışmak gerekir çünkü farklı bir şeyden kaynaklanabilirmiş. ben de şimdi sabah akşam sürüyorum şu anlık iyi gibi.