zhrrmom smnr_533 oğlumda hiç kusmadım bulantım olmadı kuş gibi hafif geçti. Şimdi bebeğim kız 5. Ayda bulantım yeni azaldı.
allyslife smnr_533 kuzenimle aynı zamanda gebe kaldık, ikimiz de kusmaktan helak olduk, benimki erkek onunki kız😂 hiç alakası yok bence böyle hurafelerle, hormonların vücuda etkisiyle alakalı. Kimi vücut etkilenmezken kimi bizim gibi dökülğyor maalesef😂
elisimm smnr_533 kızımda sabh bulantıları ile 4 ay kustum ama 2. Erkk günün her saatinde kusuyrdm ve sürekli bulantı yaşadım
beyzaygun Bence var öyle bişey ya kızımda fazla yaşamadım bulantı ama oğlumdaa 19.haftaya kadar kusuyordum
sarilale123 cansukccc aynı bende valla çok zorlandım ne uyumak ne uyanmak herşey eziyetti sanki hayırlısı olsun inşallah
babyonn 5-14 hafta arası bulantı ve kusma yaşadım özellikle sabahları safra çıkarıp işe gittim aylarca cinsiyeti kız. Şu an 15 oldum kusmam bitti ama bulantı birden bile gelebiliyor yine de çok daha iyiyim. Benim bu konuda gözlemim şu kız bulantıları gerçekten yerden yere vurucu şekilde oluyor özellikle de sabahları. Erkek olup bulanan da çoktur tabi ki ama geneli rahat geçiriyor. Dört arkadaşız üçümüz süründük kız diğer arkadaşımız aşırı rahattı erkek onunki. Kızlar zor geçiyor erkek daha kolay istisnalar kaideyi bozmaz bence
ikimelekannesi54 smnr_533 ılk 2 hamılelegmde hc bulantı olmadı kızım oldu 3 cu gebelıgm kusmaktn mahvoldum yıne kız ınanmayn🤣
Hilallaylizz smnr_533 ilk kizimda hic kusmam yoktu sabah bulantim vardi hic uykum yokti simdi yine hamileyim midem geceleri bulaniyor sabah bisey yok ve asiri bur uyku hali cinsiyeti bilmiyorum erkek olursa dogru 😂🤮bir hurafe olur heralde
ozlm4835 smnr_533 ilk gebeliğimde 7.haftada başladı bulantı kusma ama korkunçtu 9 ay sürdü yataklara düştüm serumla beslendim 😣 kızım oldu, şimdi 2. Gebeliğim 5.hafta başladı bulantı kusmalarım 24.haftada azaldı şimdi 36. Haftadayım ara ara oluyor yine ama çok az yine kızım olacak
miracsevim smnr_533 ilki oğlumdu çok az bulantım oldu bu kız daha yeni 15inci haftadan sonra bulantılar kesildi arada bi geliyor yinede
salihaci smnr_533 İki hamileliğimde erkek 23 24 haftalara kadar ilaç kullandım ve kustum rezilliğin biri bin paraydı 30 haftalık oldum hala bulanıyor ama en azından kusmuyorum
Zehrailly smnr_533 Yani ben normalde tam tersi diye biliyorum ama evet oğlumda çok midem bulanıyordu kusmuyordum ama sürekli öğürüyordum doğru düzgün yemek yiyemiyordum. Şimdi kızıma hamileyim Allaha şükür çok az mide bulantısı yaşadım öğürmüyorum doya doya yiyebiliyorum 😂
bahbet1o İlk günlerden bu yana 33. Haftadayim hiç geçmeyen bulantım var heleki sabahları çok aç olarak kalkıyorum kahvaltıyı Bir saatte anca yapıyorum bulantidan dolayi hiç azalmadi , ilk hamileliğim cinsiyet kız 👸