aycicegi22 bence artık bir şey yapma az dinlen kafandan at sonra mucizen seninle olacak bende yaşadım bunları üstelik tüp bebek yaptırdım 7 kez 3 negatif 4 İstanbul’a kalktım gittim 4 de tuttu kalbi durdu düşük yaptım kürtaj oldum düşükler genetiğe gitti eşim ben genetik testler yapıldı aklımıza gelen her testleri özel devlet Lab her yerde yaptırdık hiç bir sıkıntı yok çıkmadı. derken bir prof denk geldim kızm bir sorun yok kendini boşuna yorma kafandan at bazen tıpla açıklayamıyoruz kader mi kısmet mi Allahın dediği olur elbet ama stres çok etkiler dedi sen önümüz yaz git eğlen tatil yap kafandan at eşinle vakit geçir dedi kendiliğimden hiç hamile kalmamıştım şak diye 3 ay sonra hamile kaldım kızım 6 yaşında sonrasında korunmadık öyle olursa olur pko hastasıyım ben bu arada düşün hamileymişim 10. Haftada öğrendim başka sağlık sorunlarım vardı belirtileri bu yüzden hiç hamileliğe yormadım 14+4 oldum darısı isteyen herkese zamana bırak illa ki olur Allahın izniyle stres yapma. Hayatı kendine de zehir etme bunları yazıyorum yaşarken öyle zor şeyler yaşadım ki tüp bebek sürecinde şiddetli ohss oldum canımdan oluyordum neredeyse çok acılar çektim Rabbim bir bildiği varmış bıraktım tedavileri oldu senin de olur dua et bol bol 🙏🏻