falbay Kızlar 12 haftalık gebeyim, biliyorum bu zamanlarda öğrenmek çok zor ama merak ediyorum en erken kaçıncı haftada öğrendiniz kontrole gitmemek için çok zor tutuyorum kendimi🥹😅
monii falbay ilk bebegimde özel hastanede 12. Haftada öğrendim. Şimdi yine ayni doktora 12.haftada gitcem. 2 haftam kaldı
falbay monii ay gerçekten mii 😍 cinsiyeti neydi genelde erkekleri erken anlıyorlarmış öyle miydi sizin de
falbay larlor yaa beklenen doğum da aynıdır o zaman haliyle😅 bulantılar ne alemde benim hâlâ zorluyor hele sabah ve açken…
larlor falbay benim ikinci gebeliğim ilkinde bulantı kusma vardı 6 haftada başladı 3 hafta felan sürdü eşimden felan soğumuştum aşırı aşıktım koku hassasiyeti göğüslerim ağrıyodu bunda sadece hafif bulantı oldu birde iştahsızlık bunlarda 8 haftada başladı ilk hamilelikten vücut alışıyo herhalde hormonlara bebeğim 21 aylık şuanda
kimiyalida falbay 12.haftada kontrole gittim belli olmadı bir ay sonra kontrole gel dedi 16.hafta olmuş oluyor o zaman da gösterirse belli olur göstermezse belli olmaz dedi bakalım neler olacak
falbay kimiyalida ay işte bunu çok sık duyuyorum ya 16-18 hatta 20. Haftalarına kadar öğrenemeyenler oluyormuş. Bebek büyüdükçe gösterme açısı da daralıyor herhalde ya da pozisyonundan ötürü anlaşılamıyor 🥲