izgiylc Ay neymiş nası geçermiş şuan ölüyorum gaz sancısından yaklaşık 12 saattir aralıksız çekiyorum. Zencefilli çay içtim bi o geldi aklıma. Ben de 7+4 üm. Baş ağrısı gaz ığıl ığıl bulantı. Ağla zırla helak oldum ağrı çekmekten psikolojim bozuldu ya
annelikoo izgiylc benim kayısııı çok iyi geldi bir de parol 😵💫😵💫 3 gün oldu cidden bugün rahatım bi
izgiylc annelikoo anneliko inanmayacaksın ama çözümü sıcak su torbası oldu. Saatlerce boşuna çekmişim. Sen de bi dene aklında olsun
ulkusblog annelikoo yürü ufak ufak, soda iç, tuvalet pozisyonları sıkıntılı değilse bebek için o pozisyonlarda dur ara ara
annelikoo izgiylc @zehea @ulkusblog @selma128 Kızlar ben gaz da çıkardım tuvaleti de çözdüm ama sorunum hafif de olsa devam ediyor karnımın üst kısmı yani diyafram batıyor gaz gelince daha da şiddetleniyor gaz yapmayacak şeyler yapmaya yemeye çalışıyorum Demir ilacı kullanmıyorum ama gaz sorunum oluyordu ama geçiyordu bu batma geçmiyor nefes alıp verdikçe falan batıyor buna ne yapabilirim onu bilemedim
zehea annelikoo su için bir kerede bir bardak falan poponuza zararsız bi krem sürün makatınıza yani yumuşasın orası solunuza yarın bir süre veya sırt üstü yatın bacaklarınızı kendinize çekecek şekilde bir süre öyle yatın cıkarırsınz
selma128 annelikoo cok şey yaşadim gaz sancisi da cok oluyorduda diyaframda yaşadigimi hatirlamiyorum inanki bence doktoruna danismanda fayda var progestan da kullaniyosun muayne olsan iyi olur